Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la FCSB. Starul echipei, dat afară de Becali după doar 7 meciuri: "Nu-mi pare rău de el"

ŞOC la FCSB. Starul echipei, dat afară de Becali după doar 7 meciuri: "Nu-mi pare rău de el"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB după nouă zece ani petrecuţi în străinătate, însă accidentările se ţin în continuare lanţ de fostul fundaş al lui Tottenham.

Văzut drept liderul care va conduce echipa către primul titlu după opt ani de secetă, Vlad Chiricheş s-a accidentat la meciul cu UTA de la sfârşitul lunii august şi va fi indispnibil cel puţin până la sfârşitul acestui an.

Gigi Becali regretă că a băgat mâna adânc în buzunar pentru salariul lui Chircheş. ”Sunt mulţi bani. Eu sunt vinovatul”

Patronul FCSB-ului nu s-a zgârcit deloc la bani când i-a pus contractul pe masă lui Chiricheş. Latifundiarul din Pipera i-a propus nu mai puţin de 40.000 de euro pe lună fundaşului, ceea ce înseamnă că acesta va încasa aproximativ 500.000 de euro pe an. Astfel, având în vedere numărul mare de meciuri ratate de Chiricheş şi eşecul din cupele europene al FCSB-ului, aducerea fundaşului se poate dovedi o investiţie proastă.

”(n.r. Vă pare rău că l-aţi transferat pe Chiricheş?) Într-un fel, da, că-mi pare rău pentru bani, că sunt mulţi bani. Într-un fel, eu sunt cel care se poate spune că e vinovatul. L-am vrut foarte mult. Îmi spuneau mulţi că se accidentează, dar îmi pare rău că... Poate ne înţelegem... Să dea Dumnezeu să nu se mai accidenteze, dar sunt mulţi bani, sunt 40.000. De bani îmi pare rău, dar de Chiricheş nu-mi pare rău. Stau să vedem că poate nu se mai accidentează. Poate ne ajută în Liga Campionilor. Să ne aduceţi echipe”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Gigi Becali şi-a susţinut, astfel, declaraţia pe care a făcut-o după returul cu CSKA 1948 Sofia din Conference League, la finalul căruia a susţinut că nu l-ar mai fi transferat pe Chiricheş, după prestaţia slabă din Europa.

Omul cu banii de la FCSB a dezvăluit şi care va fi cuplul de fundaşi centrali pe care roş-albaştrii se vor baza în acest sezon. Deşi a comis multe gafe în ultimii ani, Joyskim Dawa primeşte în continuare credit din partea patronului, care îl vede lângă Ngezana în defensiva vicecampioanei.

”Ăsta e cuplul: Ngezana - Dawa. Îi dau încredere lui Dawa că îmi dă siguranţă, îmi dă mare siguranţă” , a adăugat Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivlad chiricheş 

viewscnt
Articole similare