Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A plecat cu scandal de la Dinamo, dar acum este lider în LaLiga, peste Real Madrid şi Barcelona! A fost decisiv în ultima victorie din campionat

VIDEO | A plecat cu scandal de la Dinamo, dar acum este lider în LaLiga, peste Real Madrid şi Barcelona! A fost decisiv în ultima victorie din campionat

Superliga

Comentarii

Girona este surpriza plăcută din campionatele de top din Europa. Catalanii au câştigat pe terenul lui Villareal, scor 2-1, şi sunt singura echipă din Spania, alături de Barcelona, care nu a pierdut în acest sezon.

Echipa antrenată de ibericul Michel s-a văzut condusă din minutul 49, după reuşita veteranului Dani Parejo. Catalanii au scufundat ”Submarinul galben” în doar cinci minute, graţie reuşitelor semnate de Dovbyk şi Eric Garcia. Aleix Garcia, jucătorul adus de Pablo Cortacero la Dinamo, a pasat decisiv la golul victoriei.

Fotbalistul trecut şi pe la Manchester CIty evoluează la Girona din 2021 şi a contribuit decisiv la promovarea echipei în La Liga. În vârstă de 26 de ani, Aleix Garcia este cotat de Transfermarkt la 10.000.000 de euro.

VIDEO cu golul doi marcat de Girona

Cum a plecat Aleix Garcia de la Dinamo Bucureşti

Format la academia lui Villarreal, Alex Garcia a plecat la Manchester City de tânăr, când britancii au plătit 4 milioane de euro pentru el. În Spania a mai jucat pentru Eibar, iar Dinamo a negociat direct cu Manchester City pentru transferul său. 

  • 8 meciuri a jucat Aleix Garcia Serrano la Dinamo Bucureşti, 7 în Liga 1 şi unul în Cupa României.

Aleix Garcia a plecat dezamăgit de la Dinamo, în 2021, din cauza restanţelor salariale, precum ceilalţi străini care au părăsit clubul. Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Alexander Gonzalez, Isma Lopez şi Borja Valle au plecat înaintea fostului mijlocaş de la Manchester City. 

 

Afla mai multe despre: gironaaleix garciadinamo 

viewscnt
Articole similare