Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din culise despre situaţia actuală de la Steaua: ”Lucrurile sunt tulburi. Toţi se aşteptau să-şi schimbe forma de organizare” | EXCLUSIV

Dezvăluiri din culise despre situaţia actuală de la Steaua: ”Lucrurile sunt tulburi. Toţi se aşteptau să-şi schimbe forma de organizare” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Steaua nu o duce deloc bine în acest debut de sezon, situându-se în jumătatea inferioară din Liga 2, iar Iulian Miu a vorbit despre încercarea ”militarilor” de a se asocia cu un privat pentru a putea obţine dreptul legal de a promova în Superligă.

Steaua a făcut demersuri în încercarea de a se asocia cu un privat, astfel încât să poată obţine dreptul de promovare pe prima scenă a fotbalului. Numele dorit în cazul în care planul avea sorţi de izbândă a fost înregistrat oficial.

Primele două sezoane din Liga 2, Steaua le-a încheiat consecutiv pe loc de promovare, dar fără dreptul legal de a face acest pas. Dar, formaţia roş-albastră a demarat în această vară discuţiile cu mai multe societăţi private.

Miu: ”Poţi să-ţi pui anumite semne de întrebare”

Iulian Miu a fost invitat în studioul Orange Sport şi a explicat faptul că situaţia din momentul de faţă a formaţiei din Ghencea este una ”tulbure”.

”Ar trebui să fiu mai aproape de prima echipă. De doi ani sunt team-mananger la grupele de copii. Cred ca cel mai bine poţi să-i întrebi pe cei implicaţi direct. Dacă aş fi mai aproape şi aş fi la antrenamente, mi-ar fi mai uşor.

Nu ştiu care a fost strategia. Lucrurile astea trebuie să le îmbini. Până la începutul sezonului toţi se aşteptau să-şi schimbe forma de organizare, să devină o asociaţie. Nu am prea multe informaţii. Eu am fost dezamăgit că nu s-a făcut schimbarea de forma. De acolo cred că s-au întâmplat lucrurile care au fost.

La cum arată lucrurile poţi să-ţi pui anumite semne de întrebare. Dacă vine cineva şi spune că am negociat cu trei persoane fizice sau juridice, adică clubul sportiv şi alte două persoane. Dar deocamdată lucrurile sunt aşa cum sunt în momentul de faţă. Sunt tulburi.

Daca mai ai nişte oameni capabili şi pot să aducă nişte sponsorizări e mai bine. George (n.r. Ogăraru) a lucrat la proiectul ăsta şi a adus sponsorizări care sunt şi astăzi.”, a declarat Miu, la Orange Sport.

De altfel, Steaua are un început de sezon mult sub aşteptări. Se află doar pe poziţia a 13-a, cu 8 puncte adunate în şapte etape scurse din Liga 2.

Afla mai multe despre: steaualiga 2promovare superligaiulian miu 

viewscnt
Articole similare