Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Real Madrid. Zidane vrea să plece după meciul de la Istanbul! Cele 3 nume de antrenori care pot prelua Realul

ŞOC la Real Madrid. Zidane vrea să plece după meciul de la Istanbul! Cele 3 nume de antrenori care pot prelua Realulgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Înfrângerea Realului de la Mallorca a creat şi mai multă tensiune la nivelul clubului madrilen. Presa spaniolă anunţă cele trei nume care au devenit favorite pentru a-l schimba pe Zidane.

Dacă francezul nu câştigă la Istanbul, situaţia clubului blanco devine foarte complicată în UEFA Champions League, competiţie unde Real Madrid are cel mai slab start de sezon din istorie. Doar un punct după primele două meciuri are Zidane cu Real Madrid în faza grupelor, iar partida de la Istanbul nu se anunţă deloc un test facil.

Jose Mourinho, marele favorit să preia Real Madrid de la Zinedine Zidane

Pentru Zinedine Zidane lucrurile devin astfel şi mai complicate, iar presa spaniolă anunţă că tensiunea s-ar putea transforma într-o demisie. Nu o demitere, ci o demisie! Pentru că Zinedine Zidane ar vrea să renunţe.

Antena 2 aruncă şi primele trei nume de posibili înlocuitori ai tehnicianului care a adus de trei ori UEFA Champions League la Madrid, iar marele favorit pare să fie Jose Mourinho, fost antrenor pe Santiago Bernabeu între 2010 şi 2013.

Al doilea nume de pe listă este Massimiliano Allegri, tehnician care este la fel ca şi Mourinho, liber de contract. Aceeaşi sursă scrie că şi Mauricio Pochettino ar fi pe lista posibililor succesori ai francezului.

Real Madrid joacă marţi contra celor de la Galatasaray Istanbul, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport. Dacă Zidane îşi va anunţa demisia, iar Real Madrid nu va ajunge la o înţelegere rapidă cu unul dintre favoriţii lui Florentino Perez, legendarul Raul Gonzalez (actualmente antrenor la Castilla) ar urma să preia echipa până în vară.

  • 178 de meciuri are Mourinho la Real Madrid şi 128 de victorii

  • 71.9% este procentajul victoriilor echipei Real Madrid cu Jose Mourinho antrenor

  • 3 trofee a cucerit Mourinho pe Bernabeu

  • 3 semifinale de UCL a bifat portughezul, după ce Real nu trecuse 8 ani la rând de optimile de finală

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare