Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe piaţa transferurilor! Bale pleacă de la Real Madrid şi e dat la schimb la un alt club uriaş din Europa. Ce fotbalist ajunge în Spania

ŞOC pe piaţa transferurilor! Bale pleacă de la Real Madrid şi e dat la schimb la un alt club uriaş din Europa. Ce fotbalist ajunge în Spania
Comentarii

Plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid este inevitabilă, iar presa din Spania a scris deja despre viitoarea destinaţie a fotbalistului galez.

Conform jurnaliştilor de la Marca, Gareth Bale este dorit insistent de Shanghai Shenhua. Chinezii i-au pregătit galezului un salariu anual de 17 milioane de euro, însă, acum, spaniolii au dezvăluit că Florentino Perez negociază cu o altă echipă pentru a-l ceda pe Gareth Bale.

Salariul propus de chinezi este pe placul jucătorului, însă fotbalistul galez nu vrea să audă de o eventuală plecare din Europa, astfel că viitoarea sa destinaţie ar trebui să fie tot într-unul dintre cele cinci campionate de top de pe continent.

Real Madrid, negocieri pentru Gareth Bale

Conform presei din Spania, Florentino Perez negociază cu Tottenham, iar Gareth Bale ar putea fi dat la schimb de gruparea pregătită de Zinedine Zidane. "Galacticii" îl vor cu orice preţ pe Harry Kane, iar în schimbul atacantului, Perez vrea să-l cedeze pe fotbalistul galez, care a mai jucat pentru Spurs între 2007 şi 2013, când a plecat la Real Madrid.

"Se spun multe lucruri, dar noi avem o relaţie bună. Este jucătorul nostru, care face eforturi, se antrenează şi când nu este disponibil atunci are ceva şi punct. Se vorbeşte mult şi despre multe lucruri dar până la urmă important este că toţi ştim valoarea lui când poate juca. Când nu este disponibil, nu este şi nu trebuie să apelăm la scenarii. Avem o relaţie bună şi el este determinat să joace bine pentru echipă'' , a spus Zinedine Zidane despre Gareth Bale.

Afla mai multe despre: real madridgareth bale 

viewscnt
Articole similare