Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC pe Santiago Bernabeu. Un GALACTIC şi-a anunţat clubul că vrea să plece la PSG! Contract FABULOS

ŞOC pe Santiago Bernabeu. Un GALACTIC şi-a anunţat clubul că vrea să plece la PSG! Contract FABULOS

Real Madrid

Comentarii

Marcelo Viera s-ar putea despărţi în vară de Real Madrid, scrie presa din Spania. Destinaţia? Paris Saint Germain!

Conform publicaţiei OKDiario, condusă de Eduardo Inda, fost director al cotidianului MARCA, Marcelo Viera a anunţat conducerea clubului Real Madrid că vrea să plece în vară la Paris Saint Germain.

Nemulţumit de situaţia sa actuală de la club, brazilianul care a devenit o legendă pe Santiago Bernabeu după ce a strâns peste 500 de meciuri în tricoul blanco este gata să accepte o altă provocare. Brazilianul agrează variantă PSG, una care există de mai bine de doi ani pentru el. Acolo joacă prietenii săi Neymar, Marquinhos, Thiago Silva sau Di Maria, iar Leonardo, un mare fan al său este director sportiv al clubului. Florentino Perez ar fi dispus să-l cedeze pe brazilian pentru o sumă rezonabilă de 25-30 de milioane de euro, în semn de respect pentru felul în care Marcelo a apărat culorile Realului în toţi aceşti ani.

Marcelo nu traversează cel mai bun moment al său la Real Madrid. Deja o legendă pe Estadio Santiago Bernabeu, brazilianul a fost pus în umbră în ultima vreme de evoluţiile sigure ale lui Ferland Mendy. Este primul rival pe măsura lui Marcelo la Real Madrid în ultimii ani, scrie presa spaniolă, o situaţie care brazilianului nu-i convine de loc. Conform cotidianului AS, Mendy a îmbunătăţit enorm defensiva madrilenilor. Cu Mendy în primul 11, Real Madrid a încasat doar 8 goluri în 19 meciuri! Pe de altă parte, cu Marcelo titular, Real Madrid a încasat nu mai puţin de 15 goluri în 15 meciuri.

Asta înseamnă o medie de un gol pe meci, comparativ cu 0.42 goluri pe meci când joacă francezul. În plus, în ceea ce priveşte duelurile câştigate, Mendy are un procentaj de 60.56%, în timp ce brazilianul Marcelo are un procentaj de 52.17%.

Real Madrid are extreme stânga precum Vinicius şi Hazard, fotbalişti care fac ceva mai puţin faza defensivă. Situaţie în care, Zidane, dar şi jucătorii săi din defensivă preferă mai multă siguranţă în apărare şi forţa fizică a lui Ferland Mendy.

Pentru brazilian, PSG poate fi o variantă optimă în acest moment, în timp ce Real Madrid nu s-ar opune mutării în principal pentru că vrea să păstreze o relaţie bună cu parizienii, club de unde Florentino Perez îl vrea cu orice preţ, in viitor, pe Kylian Mbappe Lotin. La PSG, Marcelo ar urma să incaseze un salariu impresionant de 15 milioane de euro stagional.

Afla mai multe despre: marcelo vierareal madridpsg 

viewscnt
Articole similare