Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Revenire de senzaţie la Liverpool. Klopp nu se aştepta la asta! Jucătorul se prezintă la antrenamentele echipei

ŞOC! Revenire de senzaţie la Liverpool. Klopp nu se aştepta la asta! Jucătorul se prezintă la antrenamentele echipeigalerie foto

Liverpool

Comentarii

Conform presei din Turcia, portarul Loris Karius a revenit la FC Liverpool.

Portarul a acţionat în judecată clubul Beşiktaş Istanbul şi, conform presei din această ţară, a revenit la Liverpool şi a redevenit jucătorul formaţiei britanice.

Portarul german a făcut anunţul pe conturile sale de pe reţelele de socializare.

"Este păcat că se termină aşa, dar trebuie să ştiţi că am încercat să rezolv această situaţie fără probleme. Am avut foarte multă răbdare şi am vorbit constant cu conducerea. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi anul trecut. Din păcate, nu au încercat să rezolve această situaţie şi chiar au refuzat propunerea mea de a avea un salariu mai mic.

Este important pentru mine să ştiţi că mi-a plăcut să joc la Beşiktaş. Clubul trebuie să fie mândru să aibă fani atât de pasionaţi. Voi întotdeauna m-aţi susţinut la bine şi la rău şi o să vă ţin minte pentru totdeauna. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor, antrenorilor şi tuturor oamenilor care lucrează pentru club. M-aţi primit cu braţele deschise încă din prima zi", a scris Loris Karius. 

Revenire surpriză la Liverpool! Karius se prezintă la antrenamente

Karius a fost eroul negativ al finalei Ligii Campionilor de la Kiev, erorile sale costând-o pe Liverpool trofeul în acea ediţie. Loris Karius (26 de ani) i-a făcut misiunea mai uşoară lui Real Madrid în finala UEFA Champions League împotriva lui Liverpool, iar după gafele din ultimul act al competiţiei, goalkeeper-ul german a fost ameninţat cu moartea.

Acesta a recunoscut că a primit ameninţări cu moatea, într-un interviu pentru cotidianul german Bild: "Aceşti oameni scriu în mod anonim şi nici măcar nu îşi arată faţa. Fotbaliştii primesc mesaje foarte ostile pe internet.

Dacă ai citi fiecare mesaj, nu ai putea să dormi două zile", a declarat Karius.

Momentan, fără oferte din altă parte, Karius se întoarce sub comanda lui Klopp, cel care a pariat pe el şi l-a adus în Premier League şi va fi, cel puţin pentru o vreme, rezerva lui Alisson, poziţie care este acum asigurată de veteranul spaniol Adrian. De altfel, fostul portar al lui West Ham şi-a făcut de fiecare dată datoria atunci când Klopp a contat pe el.

De aceea, Liverpool vrea să îl păstreze pe Adrian ca soluţie de back up şi este dispusă să îl vândă pe Karius, dacă vor fi oferte pentru portarul în vârstă de 26 de ani. 

Se conturează cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din lume. Klopp îl vrea pe Koulibaly lângă Van Dijk

În altă ordine de idei, Liverpool ar fi deschis negocierile pentru transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli, una dintre cerinţele antrenorului german de pe banca tehnică a ”cormoranilor”.

Real Madrid, PSG, Manchester United sau Barcelona sunt rivalele lui Liverpool în cursa pentru semnătura lui Kalidou Koulibaly, fundaşul central de la Napoli.

Conform Gazzetta dello Sport, apărătorul italienilor, unul dintre cei mai buni din lume la această oră, ar putea ajunge sub comanda lui Jurgen Klopp la Liverpool.

Senegalezul pare transferabil pentru prima dată în ultimii ani, iar Aurelio De Laurentiis a anunţat că va pleca doar pentru o ofertă corectă.

Liverpool îl vrea pe Kalidou Koulibaly lângă Van Dijk, in ceea ce ar putea fi conform presei britanice, cel mai puternic cuplu de fundaşi centrali din fotbalul mondial. Tot britanicii anunţă că Liverpool va trebui să plătească aproximativ 80 de milioane de euro pentru masivul fundaş senegalez.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kloppkarius 

viewscnt
Articole similare