Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC total în afara Europei. Marele Didier Drogba revine în fotbal la 41 de ani. Decizie surprinzătoare luată de atacantul ivorian

ŞOC total în afara Europei. Marele Didier Drogba revine în fotbal la 41 de ani. Decizie surprinzătoare luată de atacantul ivorian
Comentarii

Didier Drogba, în vârstă de 41 de ani, a anunţat, joi, la Abidjan, că va candida la funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Coasta de Fildeş.

Didier Drogba s-a retras din activitate în noiembrie 2018 şi candidează pentru a-i lua locul lui Augustin Sidy Diallo, actualul preşedinte, contestat intens pentru mandatul său din fruntea forului de la Abidjan.

Drogba a disputat ultimul său meci de fotbal la 8 noiembrie, la Louisville (Kentucky), când Phoenix a pierdut, scor 0-1, în finala ligii secunde. Drogba a venit la Phoenix în 2017, după un sezon şi jumătate petrecut în MLS, la Montréal (2015-16).

De-a lungul carierei, fostul atacant a mai jucat la Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai şi Galatasaray.

Drogba are 65 de goluri în 104 selecţii, fiind cel mai bun marcator din istoria Coastei de Fildeş pe care a condus-o la trei faze finale ale Cupei Mondiale (2006, 2010, 2014) şi la două finale pierdute ale Cupei Africii pe Naţiuni (2006, 2012).

Afla mai multe despre: drogba 

viewscnt
Articole similare