Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc total în mercato! Destinaţie modestă pentru un star de la Lyon. Se va bate pentru evitarea retrogradării

Şoc total în mercato! Destinaţie modestă pentru un star de la Lyon. Se va bate pentru evitarea retrogradării

Ligue 1

Comentarii

Lucas Tousart (22 de ani) este unul dintre starurile lui Olympique Lyon şi un jucător de viitor pentru naţionala Franţei. Colegul lui Ciprian Tătăruşanu este la un pas de un transfer surprinzător, la o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării în Bundesliga.

L'Equipe anunţă că Lyon şi Hertha Berlin sunt la un pas de a finaliza transferul mijlocaşului defensiv Lucas Tousart. Suma de transfer este stabilită, susţine cotidianul francez, la 24 de milioane de euro, fără niciun bonus, dar cu un profit de 10% dintr-un eventual viitor transfer al francezului. 

Singura decizie care mai trebuie luată de cele două părţi este dacă Tousart va mai rămâne la Lyon până la finalul sezonului sau nu. Există două variante, Tousart poate fi împrumutat la gruparea din Bundesliga până la finalul sezonului cu obligaţia de a îl cumpăra sau francezul poate rămâne în Ligue 1 şi transferul să aibă loc în vară. 

  • Lucas Tousart este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com 
  • 154 de meciuri are francezul în tricoul lui Lyon după transferul din 2015, de la Valenciennes

Hertha Berlin este pe locul 14 în Bundesliga, la doar trei puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Fortuna Dusseldorf. Bundesliga se vede, weekend de weekend, în direct la Telekom Sport. Intră AICI pentru a vedea ce meciuri transmite din prima ligă germană.

Afla mai multe despre: lucas tousarttransfermercatolyonherthabundesliga 

viewscnt
Articole similare