Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC total pe piaţa transferurilor: Ronaldo, la PSG. După Messi, clubul francez pregăteşte o nouă mutare istorică

ŞOC total pe piaţa transferurilor: Ronaldo, la PSG. După Messi, clubul francez pregăteşte o nouă mutare istorică
Comentarii

După marea lovitură reuşită prin achiziţionarea argentinianului Lionel Messi, Paris Saint-Germain intenţionează să recruteze şi cealaltă super-vedetă a fotbalului mondial, portughezul Cristiano Ronaldo, informează presa sportivă internaţională.

Conform cotidianului spaniol AS, conducătorii clubului parizian sunt conştienţi că nu îl pot convinge pe campionul mondial francez Kylian Mbappe să-şi prelungească înţelegerea scadentă la finalul acestui sezon, aşa că doresc să-l aducă în locul acestuia pe Cristiano Ronaldo, care va deveni la rândul său jucător liber în vara viitoare.

Mbappe pare decis, în ciuda presiunilor făcute de responsabilii lui PSG, să părăsească gruparea de pe Parc des Princes după expirarea contractului său, pentru a semna cu Real Madrid, care îl doreşte de mult timp pe francez, adaugă AS.

În aceste condiţii, Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui Paris Saint-Germain, s-a orientat către Cristiano Ronaldo, fostul atacant al lui Real Madrid, care s-a transferat în 2018 la Juventus Torino, în schimbul sumei de 100 milioane de euro.

Starul portughez este o adevărată "maşină de goluri" chiar şi la 36 de ani, reuşind să marcheze de 101 ori pentru Juventus în 133 de meciuri disputate în toate competiţiile, după cele 450 de goluri înscrise în 438 de meciuri în tricoul lui Real Madrid, începând din 2009, după transferul său de la Manchester United.

viewscnt
Articole similare