Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solari este în plin scandal cu un "galactic". Motivul pentru care l-a lăsat în afara lotului la meciul din Liga Campionilor

Solari este în plin scandal cu un "galactic". Motivul pentru care l-a lăsat în afara lotului la meciul din Liga Campionilor

Real Madrid

Comentarii

La meciul din Liga Campionilor, dintre AS Roma şi Real Madrid, câştigat cu 2-0 de madrileni, spaniolul Isco nu a fost nici măcar pe banca de rezerve. Presa spaniolă a aflat motivul pentru care Santiago Solari l-a lăsat în tribună pe mijlocaşul în vârstă de 26 de ani.

Cotidianul Marca scrie, joi, că motivul pentru care mijlocaşul echipei Real Madrid a intrat în dizgraţia antrenorului Santiago Solari ar fi că jucătorul nu a vrut să dea mâna cu tehnicianul. Incidentul ar fi avut loc, în vestiar, după meciul pe care Real Madrid l-a pierdut sâmbătă, la Huesca, scor 0-3.

Atunci, Solari le-ar fi strâns mâna tuturor jucătorilor, însă când a întins mâna către Isco, acesta a ignorat gestul antrenorului. Isco a fost rezervă la Huesca, intrând în minutul 63, în locul lui Modrici.

Potrivit Mundo Deportivo, Isco este nemuţumit şi de metodele de lucru ale tehnicianul, nu numai de faptul că e rezervă, în timp ce Solari îl acuză pe jucător că nu prea îşi dă silinţa la antrenamente.

Până la venirea lui Solari, isco a jucat titular în opt din cele 14 meciuri disputate de Real Madrid, plus două ca rezervă. După ce Solari l-a înlocuit pe Julen Lopetegui, mijlocaşul a jucat 79 de minute, niciodată titular, în şase partide.

Afla mai multe despre: iscoreal madridsantiago solariscandal 

viewscnt
Articole similare