Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Solari reacţionează dur după dezvăluirile Football Leaks! Cum îl apără pe Sergio Ramos: ”El trebuie să fie protejat”

Solari reacţionează dur după dezvăluirile Football Leaks! Cum îl apără pe Sergio Ramos: ”El trebuie să fie protejat”

Real Madrid

Comentarii

Santiago Solari i-a luat apărarea lui Sergio Ramos, după ce căpitanul lui Real Madrid a fost acuzat că a fost prins dopat după finala Ligii Campionilor de la Cardiff, din 2017.

Antrenorul lui Real Madrid îi atacă pe ziariştii care au scris aşa ceva despre Sergio Ramos şi cere mai mult respect pentru jucătorul său.

  • Ca să vezi meciurile din UEFA Champions League transmise de Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 intră aici: telekom.ro/plus.

Sergio Ramos este un tip onest, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Reprezintă la nivel înalt nu doar fotbalul, ci şi întreg sportul din Spania. În faţa unui astfel de jurnalism, Sergio trebuie protejat.

Ziariştii ar trebui să informeze corect şi să cerceteze numai adevărul, nu să arunci pe piaţă astfel de lucruri. E un abuz asupra oamenilor să trimiţi informaţii incorecte.

Vă respect foarte mult profesia, apreciez ce faceţi, dar când se întâmplă astfel de lucruri vă pierdeţi din credibilitate. Cred că ar trebui să ne gândim la aceste lucruri pentru ca acest respect să nu se piardă acest respect”, a spus Santiago Solari.

LIVE VIDEO AS Roma - Real Madrid, de la 22:00, Telekom Sport 1 - disponibil cu pachetul Telekom Sport + (detalii)

Afla mai multe despre: sergio ramossolariscandalreal madrid,  

viewscnt
Articole similare