Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţia găsită de conducerea lui Newcastle pentru a aduce fanii înapoi pe stadion! Managerul Steve Bruce a venit cu ideea

Soluţia găsită de conducerea lui Newcastle pentru a aduce fanii înapoi pe stadion! Managerul Steve Bruce a venit cu ideea

Premier League

Comentarii

Coţofenele au avut la partida cu Southampton cea mai scăzută asistenţă la un meci jucat pe teren propriu în Premier League în ultimii 9 ani. Doar 42.303 de fani s-au aflat în tribune.

Asta în condiţiile în care stadionul St James Park are o capacitate de 52.389 de locuri. Motiv pentru şefii alb-negrilor să se gândească la soluţii pentru recâştigarea fanilor care s-au îndepărtat de echipă, din cauza patronului Mike Ashley, tot mai contestat în ultima vreme. Astfel, celor mai fideli susţintători care deţin deja abonamente cumpărate la începutul sezonului li se vor oferi alte carduri de acces valabile pentru partidele rămase de disputat din această stagiune.

Mai exact pentru cele 11 confruntări care se vor mai juca în ediţia actuală din Premier League pe St James Park. Astfel, cei mai pătimaşi suporteri ai lui Newcastle vor putea să aducă alături de ei un membru al familiei sau un prieten apropiat. Newcastle traversează o perioadă bună în acest campionat, ajungând pe locul 11 după 16 etape jucate în Anglia.

Afla mai multe despre: newcastlesteve brucest james parkfaniabonamente 

viewscnt
Articole similare