Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţia lui Becali în cazul în care Dică nu va lua titlul! Cine este antrenorul pe care îl doreşte la FCSB: ”E din familia Stelei”

Soluţia lui Becali în cazul în care Dică nu va lua titlul! Cine este antrenorul pe care îl doreşte la FCSB: ”E din familia Stelei”

FCSB

Comentarii

Aşa cum anunţam în urmă cu câteva zile, soarta lui Nicolae Dică la FCSB e pecetluită. Gigi Becali este complet nemulţumit de modul în care echipa evoluează sub comanda lui ”Nick” şi va aduce un nou antrenor pentru sezonul viitor.

Unica şansă de salvare pentru Dică ar fi câştigarea campionatului, dar unele voci apropiate patronului stelist susţin că nici măcar aşa ”Dicanio” nu va mai fi păstrat la FCSB.

TelekomSport.ro a anunţat, în exclusivitate, că Gigi Becali îl vrea pe Edward Iordănescu pe banca FCSB-ului în sezonul următor. Edi este la cuţite cu Ioan Niculae şi nu va mai rămâne la Astra, iar şansa de a reveni la FCSB îi surâde.

Maria Iordănescu, sora lui Edi, a anunţat că antrenorul face parte din familia Stelei şi îşi doreşte să-i calce pe urme lui Anghel Iordănescu.

Aşa cum am spus, întreaga noastră familie iubeşte echipa Steaua. Eu sunt convinsă că şi Edi se consideră ca facând parte din această mare familie a Stelei. Nu ştiu când, dar cred că Edi va putea antrena Steaua cândva. Ar fi frumos să ducă mai departe tradiţia tatălui”, a spus Maria pentru TelekomSport.ro

Afla mai multe despre: fcsbiordanescubecali,  

viewscnt
Articole similare