Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţie de rezervă pentru Mourinho! Pe cine a ochit portughezul în cazul plecării lui David de Gea

Soluţie de rezervă pentru Mourinho! Pe cine a ochit portughezul în cazul plecării lui David de Gea

Manchester United

Comentarii

Jordan Pickford ar putea să fie viitorul titular al porţii diavolilor în cazul plecării spaniolului David De Gea. 67 de milioane de euro ar putea costa goalkeeperul lui Everton.

Jose Mourinho ar putea să fie nevoit să îşi ia şi portar în următoarea perioadă de mercato. David de Gea întârzie de câteva luni să îşi pună semnătura pe un nou contract cu United. Iar managerul lusitan este pregătit în caz că portarul spaniol va avea o ofertă de nerefuzat în iarnă. Juventus şi-l doreşte pe de Gea şi este dispusă să plătească bani mulţi pentru ca goalkeeperul de 28 de ani să dea Manchester pe Torino.

Mourinho îl urmăreşte demult pe Jordan Pickford iar zvonurile privind un interes al diavolilor pentru portarul lui Everton au apărut încă din luna februarie. Chiar dacă titularul naţionalei engleze a semnat un nou anagajament cu trupa din Liverpool în această vară, Manchester United ar putea să îl convingă să aleagă o aventură pe Old Trafford. Everton cere în schimbul lui Pickford 60 de milioane de lire sterline. 

 

 

Afla mai multe despre: pickfordmanchester unitedevertonde gea 

viewscnt
Articole similare