Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soluţie în perioadă de criză! Cum poate scăpa Dinamo de o datorie de un milion de euro

Soluţie în perioadă de criză! Cum poate scăpa Dinamo de o datorie de un milion de euro

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti poate acoperi instant o gaură de un milion de euro. Conducerea alb-roşilor are posibilitatea să îi prelungească contractul mijlocaşului Ionut Şerban, în vârstă de 25 de ani.

Astfel, măcar pentru un an ”câinii” ar putea să se relaxeze cu privire la suma pe care trebuie să i-o achite lui Vasile Şiman, fostul finanţator al Sportului Studenţesc.

Contractul lui Ionuţ Şerban prevede că în cazul în care Dinamo renunţă la serviciile mijlocaşului de 25 de ani, indiferent de motiv, Vasile Şiman să primească un milion de euro din partea formaţiei din Ştefan cel Mare.

În acest context, lui Ionuţ Şerban i s-a promis că va beneficia de mult mai multe şanse în următorul sezon. Tehnicianul Gigi Mulţescu, care îşi va prelungi şi el contractul, a insistat ca mijlocaşul să rămână la echipă. Până la urmă, Mulţescu este omul care l-a adus, în 2013. Astfel, „Şerbănică” va fi prezent la reunirea lotului iar după aceea va purta o discuţie decisivă cu Bogdan Bălănescu.

„Eu sper să ne înţelegem. Am ţinut legătura cu conducerea clubului şi sunt deschis ideii de a continua cu Dinamo. Vreau să avem rezultate mult, mult mai bune în viitorul sezon fiindcă suntem Dinamo şi cred că putem să facem acest lucru.”, a declarat Ionuţ Şerban pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare