Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorana Cîrstea sare în apărarea lui Halep: ”Nu este normal ce se întâmplă cu Simona!”

Sorana Cîrstea sare în apărarea lui Halep: ”Nu este normal ce se întâmplă cu Simona!”

Tenis

Comentarii

O perioadă extrem de bună pentru Sorana Cîrstea, care în nouă luni a urcat aproape 20 de locuri.

Sorana Cîrstea, prima reacţie despre situaţia Simonei Halep

Simona Halep a primit cea mai „neagră veste” şi a aflat că a fost ştearsă din clasamentul WTA. Fostul lider mondial încă nu a aflat verdictul în scandalul de dopaj, dar şi-a pierdut toate punctele din clasamentul WTA şi trece prin momente extrem de dificile.

Sorana Cîrstea a vorbit despre situaţia în care se află Simona Halep, dar şi despre suspendarea primită de aceasta din cauza procesului de dopaj. 

”Nu a fost niciodată un obiectiv şi mai ales conjuctura în care s-a întâmplat lucrul ăsta nu este una plăcută. Simona nu poate juca. Nu m-am gândit niciodată să fiu prima româncă, mai ales că noi jucăm internaţional. Nu a fost un obiectiv, dar mă bucur să pot ajuta tenisul românesc chiar dacă printr-un rezultat frumos. (...)

Tot ce se întâmplă nu este un lucru normal, altfel Simona ar fi fost aici. Nimeni nu vede normal această amânare şi nimeni nu poate să înţeleagă ce se întâmplă cu cazul ei. Este normal, suntem împreună în acest sport. Nu e normal să dureze atât de mult să fii judecat şi să ţi se dea o decizie. E extrem de grea această aşteptare, nici nu vreau să mă pun în postura ei. Sper din suflet să rezolve curând”, a declarat Sorana Cîrstea pe aeroport.

Afla mai multe despre: simona halepsorana cîrsteaus openproces halep 

viewscnt
Articole similare