Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu a izbucnit! "Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă. Fanii nu ştiu adevărul". Golgheterul s-a supărat pe conducere

Sorescu a izbucnit! "Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă. Fanii nu ştiu adevărul". Golgheterul s-a supărat pe conducere
Comentarii

Deian Sorescu, unul dintre liderii de la Dinamo Bucureşti, s-a arătat iritat de situaţia în care a fost pus. El se simte tratat precum o marfă de vânzare şi a recunoscut că a starea sa de spirit îl afectează inclusiv pe teren.

Deian Sorescu, nervos după Chindia Târgovişte - Dinamo 1-0

Imediat după înfrângerea de la Buzău, cu Chindia, scor 1-0, Iuliu Mureşan a anunţat că Sorescu ar putea rămâne la Dinamo: "Deşi este tânăr, Sorescu este un veteran, cu ghilimele, în echipa şi cred că sunt şanse să rămână, ca să facem treaba bună împreună", a spus conducătorul din "Ştefan cel Mare", care a mai anunţat că jucătorilor le-au fost trimişi câţiva bani, reprezentând salariul. 

La scurt timp, Sorescu a izbucnit şi s-a plâns că situaţia sa nu e clară: "Va trebui să facem ceva cu acea chestie de transferuri, pentru că nu se poate. Apar accidentari, iese un jucător şi se simte lipsa şi e pacat, pentru că e o muncă frumoasă şi aţi văzut ce am putut face în cele trei meciuri.

Cu mine? Eu nu am discutat cu nimeni. Nu ştiu ce aţi auzit dumneavoastră. Am văzut prin presă, dar nu e adevărat ce am vorbit, dar nu vreau să mai întru în discuţii. Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât, n-am ce să spun. Cum mă simt? Cred că se vede pe teren, pentru că la orice clinci, la orice chestie sunt nervos. Îmi cer scuze tuturor colegilor de la celelalte echipe pentru că am reacţia asta, dar la cât a îndurat echipa în ultima perioada e ceva normal", a declarat fotbalistul alb-roşiilor. 

Sorescu: "Ce îmi trebuie?Linişte şi siguranţă. Fanii nu ştiu adevărul"

Golgheterul echipei, cu cinci goluri, a continuat: "În momentul de faţă sunt la Dinamo şi joc la Dinamo până în ultimul minut, până când voi fi plecat sută la sută. Dar, până atunci, voi da totul pe teren, pentru că o fac pentru mine şi o fac pentru a mulţumi o lume întreagă.

Ce îmi trebuie? Linişte! Linişte şi siguranţă. Şi au fost foarte multe probleme, dar mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere, că ei ştiu mai bine. 

Fanii nu ştiu adevărul. De asta şi suntem unii cu psihicul la pământ, unii poate mai putem, unii poate nu au mai putut şi au plecat. Poate s-a rezolvat cu unii jucători, poate s-o fi rezolvat, dar cu mine, personal, nu s-a rezolvat absolut nimic, va spun din punctul meu de vedere", a încheiat, iritat, Deian Sorescu. 

Afla mai multe despre: deian sorescudinamoiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare