Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu e pariul lui Bratu: "Eu am insistat să vină la Dinamo". Pregătiţi pentru FCSB: "De mâine intrăm în febra derby-ului"

Sorescu e pariul lui Bratu: "Eu am insistat să vină la Dinamo". Pregătiţi pentru FCSB: "De mâine intrăm în febra derby-ului"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

„Îmi cunosc bine jucătorii. Ştiam ce am pe margine. Normal că l-am introdus pe Sorescu. Mă aşteptam să fie un meci dificil. Nu există prospeţimea pe care ne-o doream. Sunt mulţumit că am revenit după ce am fost conduşi. O să vedeţi în săptămânile viitoare un Dinamo mult mai dinamic şi mult mai proaspăt. De mâine intrăm în febra derby-ului. Am încredere că o să facem un meci bun.

Sorescu are o tehnică bună, o viteză bună. Sper că v-a plăcut. Eu am insistat să vină la Dinamo, iar acum mă bucur că a debutat cu gol. Am avut emoţii pe final. Voluntari o echipă cu mulţi jucători noi, pe care nu-i cunoşteam. De asemenea, Opriţa este genul de antrenor care nu renunţă niciodată. Trebuie să dăm maxim în unicul derby” - a spus Florin Bratu la Telekom Sport. 

„Mă bucur că am intrat cu un plus. E cel mai frumos debut pentru mine la o echipă de Liga 1. Acum aştept cu nerăbdare primul meu derby. Vreau să câştigăm, să facem suporterii fericiţi. Datorită lui Florin Bratu am venit la Dinamo. Dânsul m-a dorit cel mai mult, m-a încurajat. M-a felicitat şi acum după meci” - a spus Dejan Sorescu la Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: florin bratudinamovoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare