Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorescu, moment de sinceritate: ”Mă aşteptam să nu fiu convocat la naţională. Cred că nu puteam să ridic capul din pământ”

Sorescu, moment de sinceritate: ”Mă aşteptam să nu fiu convocat la naţională. Cred că nu puteam să ridic capul din pământ”
Comentarii

Deian Sorescu a mărturisit că nu se vedea la echipa naţională după această perioadă proastă pe care o traversează la echipa de club.

Formaţia FC Dinamo a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, primul de după revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Torje şi Sorescu din penalty au marcat pentru Dinamo. Deian Sorescu se declară fericit de revenirea lui Rednic: ”Ştiţi si dumneavoastră că are bagheta magică, nu trebuie să mai spun eu. Dânsul a venit cu experienţa lui şi cu siguranţă după această pauză vom arăta mai bine” a spus Sorescu, după meciul cu UTA.

Fotbalistul lui Dinamo a mărturisit că nu se vedea convocat la echipa naţională a României: ”Sincer, în mare parte mă aşteptam (n.r să nu fie convocat), pentru că mi-era greu să merg acolo cu rezultatele pe care le-am avut. Cred că nu puteam să ridic capul din pământ,  pentru că erau majoritatea de la celelalte echipe care ...dar voi munci în continuare şi sper ca pe viitor să reintru în ochii selecţionerului” a mărturisit Sorescu.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, care a murit în urmă cu 21 de ani. Lovitura de începere a fost dată de Cătălin Hîldan Junior, nepotul fotbalistului decedat în anul 2000.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare