Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu crede că Andrei Ivan trebuia să fie chemat la naţională. "Era sigur convocat şi ar fi fost introdus titular"

Sorin Cârţu crede că Andrei Ivan trebuia să fie chemat la naţională. "Era sigur convocat şi ar fi fost introdus titular"
Comentarii

Craiova a făcut un meci foarte bun împotriva celor de la FCSB, dar oltenii au reuşit să obţină doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe Arena Naţională.

Sorin Cârţu a vorbit despre partida făcută de Craiova împotriva liderului din Liga 1, FCSB, şi crede că oltenii au fost de departe mai buni decât roş-albaştrii.

Despre meciul contra celor de la FCSB

Sorin Cârţu a dat un interviu pentru cei de la Look Sport Live, în care a discutat despre meciul dintre Craiova şi FCSB, partidă terminată la egalitate fără gol. Cârţu crede că oltenii au făcut un meci excelent, ba chiar au fost peste roş-albaştrii şi ar fi meritat victoria şi cele 3 puncte.

"Da, am fost aproape de o victorie. Jocul pe care l-am avut a fost superior echipei adverse, e dezamăgirea rezultatului. Avem mulţumirea comportamentului pe care l-a avut echipa la o partidă deosebit de grea şi de importantă. Este una dintre cele mai bune partide din ultima perioadă, dar la finalizare nu am fost cumva mai inspiraţi şi mai tăioşi în momentul ăla decisiv.

Andrei de la partida aia cu Dianmo, când a dat 2-3 goluri, am bătut noi la Severin, era pe timpul lui Piţi, de când a revenit mi se pare unul dintre cele mai reuşite jocuri. Este ceea ce trebuie să arate un atacant cu calităţile lui...Cam aşa trebuie să arate într-un meci cu demarcări, cu implicare, cu agresivitate. A avut o seară inspirată şi e şi în urma mai multor evoluţii, Ivan a încununat printr-o evoluţie bună.", a declarat Sorin Cârţu pentru Look Sport.

Craiova este pe locul 3 în Liga 1 şi are 57 de puncte după 29 de partide.

Sorin Cârţu crede că Andrei Ivan trebuia să fie chemat la naţională

Sorin Cârţu a mai vorbit şi despre evoluţiile lui Andrei Ivan şi despre faptul că atacantul Craiovei trebuia să fie chemat la echipa naţională de către Mirel Rădoi.

"Cred că dacă era meciul ăsta era sigur convocat şi ar fi fost introdus şi ca titular. Şi el a avut evouţii fluctuante, aşa că nici nu a prezentat o consecvenţă, o continuitate în evoluţii să îi prezinte lui Mirel. Cum a arătat aseară, ăsta este atacantul care trebuie şi calităţile pe care le are el, aşa trebuie să fie meci de meci.

Arătăm într-un anumit mod şi parcă avem o orgnizare a jocului mai bună. Mai multă conlucrare între mijlocaşi, mai preocupaţi de ambele faze, mai multă disciplină tactică. E bine, să ţină cât mai mult. Să mergem pe drumul ăsta şi sigur vor fi rezultate mult mai pozitive decât a fost aşa.", a mai spus Cârţu.

Andrei Ivan are 24 de ani şi este cotat la 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: sorin cârţuandrei ivanu craiovaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare