Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spallettone pentru Scudetto. Poate da Napoli lovitura în acest sezon de Serie A? Echipa lui Spaletti caută drumul spre un titlu istoric

Spallettone pentru Scudetto. Poate da Napoli lovitura în acest sezon de Serie A? Echipa lui Spaletti caută drumul spre un titlu istoricgalerie foto

Serie A

Comentarii

Napoli se bucură de un start fantastic de campionat şi se transformă într-una dintre candidatele la titlu în Serie A.

Din sezonul 1989/1990, Napoli nu a mai câştigat titlul în Serie A. Dar, echipa lui Luciano Spalletti este la o singură victorie distanţă de a egala cel mai bun start de campionat din istoria clubului.

Napoli caută drumul spre titlu în Serie A

Maurizio Sarri a reuşit în sezonul 2017/2018 să câştige opt meciuri consecutive în startul sezonului. El a fost la un pas atunci să câştige un titlu care părea imposibil la acea vreme, în faţa lui Juve, antrenat şi atunci, de Massimiliano Allegri.

Dar, după ce au câştigat pe Juventus Stadium, napoletanii au pierdut cu Fiorentina şi au ratat şansa de a câştiga un Scudetto istoric. La trei ani distanţă, un Napoli parcă ceva mai matur, cu esenţă premium în lot, are şanse să rescrie istoria.

Luciano Spalletti este de această dată antrenor, iar cel supranumit ”Spallettone” a reuşit să o transforme pe Napoli din era Gattuso. Multă lume a fost surprinsă de alegerea lui De Laurentiis, dar Luciano Spalletti (62 de ani), pare să fie omul potrivit la locul potrivit.

Campion în Rusia cu Zenit şi desemnat cel mai bun antrenor din Serie A în 2005/2006 şi 2006/2007, Spaletti a câştigat în Italia două Cupe şi o Supercupă, ambele în perioada AS Roma. La Roma, Spaletti a stat patru ani şi în 224 de meciuri, formaţia sa a marcat 414 goluri, câştigând 122 de partide. La Napoli, startul în Serie A este fulminant şi cel mai bun din cariera antrenorului născut la Certaldo.

Explozia lui Victor Oshimen, transferul excelent al lui Zambo Anguissa, momentul excelent traversat de Fabian Ruiz, dar şi siguranţa oferită de Koulibaly sau Rrhamani sunt ingredientele unui start de sezon care îi face pe fanii napoletani să viseze din nou.

Napoli arată bine şi promite o luptă pe cinste în acest sezon de Serie A. Iar presa de specialitate e încântată de apariţia surpriză a napoletanilor în cursa pentru titlu. Cât va fi ea de lungă, rămâne de văzut.

Afla mai multe despre: napoliluciano spaletti 

viewscnt
Articole similare