Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii anunţă plecarea imediată a lui Valverde de la Barcelona! Cele trei soluţii pentru postul de antrenor: Pochettino + două surprize

Spaniolii anunţă plecarea imediată a lui Valverde de la Barcelona! Cele trei soluţii pentru postul de antrenor: Pochettino + două surprize

FC Barcelona

Comentarii

Aventura lui Ernesto Valverde la FC Barcelona se va încheia luni, anunţă El Mundo Deportivo! Totul vine după ce duminică noapte a avut loc o şedinţă între oficialii clubului catalan. Cei de la Barca nu îl mai aşteaptă pe Xavi şi au alte trei soluţii pentru postul de antrenor.

Josep Maria Bartomeu, preşedintele FC Barcelona, a organizat o şedinţă la care au mai participat Javier Bordas, Oscar Grau, Eric Abidal şi Ramon Planes. Aceştia au discutat problemele actuale de la club. Grau şi Abidal, care au fost personal în Qatar să negocieze cu Xavi, au transmis că fostul fotbalist nu vrea să vină acum, ci tocmai în vară, când se va despărţi de Al Sadd. 

Oficialii Barcelonei sunt pregătiţi să se despartă de Valverde şi potrivit Mundo Deportivo, despărţirea va avea loc chiar luni, atunci când preşedintele Bartomeu se va întâlni cu actualul tehnician. 

Cele trei soluţii pentru postul de antrenor la Barcelona

Cum Xavi Hernandez le-a comunicat oficialilor catalani că acceptă să vină la club abia din vară, există în acest moment trei opţiuni pentru postul de antrenor la Barcelona. Primul este Mauricio Pochettino, liber de contract după despărţirea de Tottenham. Relaţia bună a lui Bartomeu cu Pochettino îl transformă pe argentinian în varianta numărul 1 pentru postul de antrenor. 

Totuşi, nimic nu este decis încă, iar şanse are şi Quique Setien, fostul antrenor de la Betis Sevilla. Numele lui Setien a mai fost legat în trecut de banca Barcelonei, fiind un tehnician cu o filosofie asemănătoare cu cea de la campioana Spaniei. Un adept al jocului de posesie, Setien aşteaptă telefonul de la Barca, dar nu doar el o face, ci şi Gabriel Milito, fost jucător pe Camp Nou. 

Argentinianul este în acest moment pe banca celor de la Estudiantes de La Plata, dar nu ar spune "nu" unei oferte de la Barcelona. 

Afla mai multe despre: valverde pleacaantrenor barcelonapochettino 

viewscnt
Articole similare