Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii, cuceriţi de un fost jucător din Liga 1: ”Apare când nu te aştepţi. Este formidabil!” Este coechipier cu un GALACTIC de la Real Madrid

Spaniolii, cuceriţi de un fost jucător din Liga 1: ”Apare când nu te aştepţi. Este formidabil!” Este coechipier cu un GALACTIC de la Real Madrid

Superliga

Comentarii

Karim Yoda, fost jucător în Liga 1 la Astra Giurgiu are parte de un debut excelent de sezon la noua sa formaţie, Racing Santander.

Karim Yoda a marcat patru goluri în primele şapte meciuri disputate pentru Racing Santander şi a primit elogii în presa iberică: ”E formidabil. Apare când nu te aştepţi” scrie El Diario Alerta, care îl numeşte pe Yoda ”golgheterul neaşteptat al lui Racing”.

Fostul fotbalsit al Astrei a marcat în remizele cu Almeria şi UD Las Palmas, goluri decisive. A punctat apoi contra lui Mirandes (4-0) şi duminică în remiza de pe El Molinon, cu Sporting Gijon (1-1).

Cotat încă la 300 de mii de euro, aripa ajunsă la 30 de ani a semnat cu Racing, după ce a jucat câteva luni în Ucraina la Karpaty Lvov. El este coechipier la noua sa formaţie cu Luca Zidane, fost jucător în lotul lui Real Madrid, stagiunea trecută. În România, Yoda a evoluat în sezonul 2013-2014 şi a câştigat Cupa României. S-a transferat apoi la Getafe, unde a rămas timp de patru sezone, bifând experienţe şi la Almeria sau Reus în fotbalul spaniol.

 

Afla mai multe despre: karim yoda 

viewscnt
Articole similare