Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii, dezvăluire şoc! Internaţionalul român de tineret care le-a refuzat pe Atletico Madrid şi PSG şi a semnat cu Juventus

Spaniolii, dezvăluire şoc! Internaţionalul român de tineret care le-a refuzat pe Atletico Madrid şi PSG şi a semnat cu Juventus

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român de tineret Radu Drăguşin a fost dorit cu insistenţă de Atletico Madrid. În cele din urmă a ales să semneze cu Juventus Torino.

Cotidianul El Mundo Deportivo scrie despre interesul clar manifestat de formaţia Atletico Madrid pentru internaţionalul Under 19, Radu Drăguşin. Fundaşul este descris de sursa citată drept ”unul dintre cei mai promiţători tineri din fotbalul” şi ”unul dintre transferurile importante pe care Atletico le-a ratat în ultima vreme”.

Drăguşin a impresionat în urmă cu câteva zile în meciul direct dintre Juventus şi Atletico Madrid din UEFA Youth League (4-0). ”A lăsat detalii de calitate evidente şi un regret în urma sa” mai notează sursa citată.

”Un fundaş puternic, rapid, foarte bun la poziţionare şi foarte greu de doborât. A fost un coşmar pentru ofensiva colchonerilor” mai scrie El Mundo despre prestaţia lui Drăguşin.

Transferul său la Juventus Torino a fost perfectat în ianuarie 2018, atunci când responsabilii Academiei lui Juventus s-au deplasat în România şi au obţinut semnătura jucătorului român de la Sport Regal Bucureşti. Conform El Mundo, Juventus a plătit 265 de mii de euro pentru serviciile fundaşului român.

Cotidianul spaniol mai scrie că pe lângă Atletico Madrid, Paris Saint Germain a fost interesată de serviciile sale. Actualmente, Radu Drăguşin evoluează la Juventus Primavera. La vârsta de 17 ani, Drăguşin  măsoară 1.91 m şi a fost convocat în premieră la echipa naţională U19. 

"Este fiul unei foste jucătoare de baschet, de aici fizicul său. În ciuda faptului că era mare, era un puşti timid, liniştit. Era deficitar din punct de vedere tehnic, am lucrat mult individual cu el. Mă bucur că a ajuns la Juventus, îi doresc succes, dar e un drum extrem de lung. La acest nivel, mai ales în Italia, trebuie să rămâi în permanenţă la un nivel înalt. Dacă ieşi puţin din formă sau nu te antrenezi aşa cum ţi se cere, te scoate imediat din echipă", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radu drăguşinechipa naţională 

viewscnt
Articole similare