Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii îl laudă pe Ruben de la Barrera: ”El este adevăratul proiect al lui Deportivo la Coruna!”

Spaniolii îl laudă pe Ruben de la Barrera: ”El este adevăratul proiect al lui Deportivo la Coruna!”

Fotbal

Comentarii

Fostul tehnician al Viitorului, Ruben de la Barrera, pare apreciat pentru munca depusă pe banca fostei campioane a Spaniei, Deportivo la Coruna.

S-a terminat prima fază a sezonului din Segunda B din Spania, iar Ruben de la Barrera nu şi-a atins obiectivul pentru care a fost adus în ianuarie. Cu toate acestea, presa din Spania are cuvinte de laudă pentru fostul tehnician al Viitorului.

”Ruben de la Barrera a pus bazele a ceea ce poate fi Deportivo în viitor. O echipă uşor de recunoscut, cu o filosofie proprie, implicată şi al cărui scop principal este victoria. El este adevăratul proiect sportiv al clubului. Prima etapă a sa la Depor l-a costat. Pentru că De la Barrera nu este un antrenor revulsiv. Ci mai degrabă unul de tip diesel, care are nevoie de timp pentru a-şi impune filosofia. Cu atât mai mult dacă ţinem cont de problemele pe care le-a găsit aici. Dar, a reuşit! Deportivo a arătat foarte bine în ultimele cinci meciuri. O echipă transformată, care nu are nicio legătură cu echipa stupidă de la finalul anului trecut” scrie La Voz de Galicia.

De la Barrera a preluat-o pe Deportivo la Coruna în ianuarie. Nu a câştigat niciunul din primele patru meciuri, dar rezultatele încep să apară.

Fosta campioană a Spaniei a legat trei victorii importante, fără să primească gol în luna martie. ”Sezonul nu se termină aici” a avertizat De la Barrera, care este convins că o va promova de Super Depor în liga a doua spaniolă. În acest moment, Deportivo ocupă locul patru, la un singur punct de liderul Celta Vigo B.

În ultimele două meciuri din martie, Depor a câştigat clar partidele cu primele două clasate, Zamora CF (2-0) şi Celta Vigo B (3-0 în deplasare). Semne bune ale unui reviriment aşteptat de tot fotbalul iberic.

Afla mai multe despre: ruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare