Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii l-au provocat pe Gică Craioveanu. ”Ai avea loc în echipa de astăzi a lui Real Sociedad?” Răspunsul SAVUROS al românului

Spaniolii l-au provocat pe Gică Craioveanu. ”Ai avea loc în echipa de astăzi a lui Real Sociedad?” Răspunsul SAVUROS al românului
Comentarii

Gică Craioveanu a acordat un interviu publicaţiei spaniole El Desmarque în care a vorbit despre actualitatea din fotbalul spaniol şi cel românesc.

Fost coechipier la Real Sociedad cu actualul antrenor al bascilor, Imanol Alguacil, fostul internaţional român a vorbit la superlativ despre stagiunea grupării de pe Anoeta.

Întrebat dacă ar avea loc în actuala echipă a lui Real Sociedad, Gică Craioveanu a răspuns: ”Eu cred că da, pentru că ştie toată lumea că mie îmi plăcea fotbalul în care mingea e foarte implicată. Nu-mi plăcea să alerg prea mult,dar erau alte vremuri atunci. Aveam coechipieri care alergau foarte mult, aşa cum era Hakand Mild, care probabil că şi acum aleargă pe undeva prin Suedia” a răspuns cu umorul său caraceristic, cel căruia spaniolii îi spun simplu, ”Gica”.

Craioveanu şi-a amintit imediat şi de fanii formaţiei de pe Anoeta: ”Era incredibil când scandau ”Gica, Gica”. Am amintiri extrem de plăcute cu ei. Am spus-o mereu că am rămas un fan al Realului şi voi fi mereu un fan al acestei echipe”

Fostul internaţional român a împărţit vestiarul de pe Anoeta cu Imanol Alguacil, tehnicianul care a impresionat în prima parte a sezonului pe banca tehnică a echipei basce: ”Era un tip foarte liniştit, vorbea foarte puţin. Am împărţit acelaşi vestiar cu el la Real Sociedad, dar şi la Villarreal. Un om extraordinar, foarte calculat. Nu mă aşteptam să aibă o asemenea explozie, cum nu mă aşteptam nici la Unai Emery. La Javi Gracia mă aşteptam, pentru că el mereu era pasionat. Îmi place fotbalul pe care îl propune. Şi se vede că este foarte interesat şi pasionat. El şi staff-ul său fac o treabă excelentă. În plus, ştie să umble şi la factorul motivaţional, iar asta contează foarte mult” a mai adăugat Craioveanu.

Gică Craioveanu (52 de ani) a evoluat timp de trei sezoane la Real Sociedad şi a marcat 26 de goluri. În Spania a bifat alte patru sezoane la Villarreal şi încă patru la Getafe. Are în total 66 de goluri marcate în prima ligă din Spania.

Afla mai multe despre: gică craioveanu 

viewscnt
Articole similare