Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii scriu că Zinedine Zidane are o ofertă pe masă şi ar putea pleca de la Real Madrid. Cine îl poate înlocui la cârma ”galacticilor”

Spaniolii scriu că Zinedine Zidane are o ofertă pe masă şi ar putea pleca de la Real Madrid. Cine îl poate înlocui la cârma ”galacticilor”

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane este opţiunea numărul 1 a Federaţiei Franceze de Fotbal, detaliu care l-ar putea face să plece din nou de la Real Madrid.

Există antrenori şi jucători cu destine sigure în viaţă. Zinedine Zidane a recunoscut ca jucător ca visează să joace pentru Real Madrid, iar acest lucru s-a intâmplat. Apoi s-a confesat că îşi doreşte să o antreneze pe Real Madrid şi, din nou, acest lucru s-a intâmplat. Recent, antrenorul francez s-a declarat sigur că va pregăti la un moment dat naţionala Franţei, iar acest lucru are şanse mari să se întâmple.

Zidane dorit la naţionala Franţei. Pleacă francezul de la Real Madrid?

Conform presei din Spania, Zidane are deja o ofertă concretă din partea Federaţiei Franceze de Fotbal. Oferta ar urma să devină scrisă în vara lui 2022, scrie Diario Gol. Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal nu şi-a ascuns nicio secundă admiraţia şi interesul pentru antrenorul Zinedine Zidane, iar Zizou a răspuns cu aceeaşi monedă.

"Atunci când Didier Deschamps nu va mai continua la cârma echipei naţionale,dacă Zidane va fi disponibil şi interesat, atunci el va fi alesul meu întotdeauna. După Qatar, nu ştiu ce se va întâmpla" a anunţat Noel Le Graet, mai marele Federatiei Franceze de Fotbal, citat de Diario Gol.

Florentino Perez ştie că riscul este real şi şi-a asumat cumva intenţiile lui Zinedine Zidane, care după turneul final mondial ar urma să preia echipa naţională a Franţei. El are deja câteva nume de antrenori în vizor, unii cu şanse mai mari decât alţii.

Conform ibericilor, Mauricio Pochettino este văzut drept principalul înlocuitor al lui Zidane, în funcţie şi de ceea ce va decide argentinianul să facă în vara acestui an. Pochettino ar putea ajunge la PSG, acolo unde este dorit în locul lui Thomas Tuchel. Ar putea fi un contract pe două sezoane, la finalul căruia să i se permită să ajungă pe banca lui Real Madrid, echipa pe care a recunoscut că îşi doreşte să o antreneze. Alte nume vehiculate in acest moment pentru înlocuirea lui Zidane sunt cele ale lui Raul Gonzalez, legenda madrilenilor care abia s-a apucat de antrenorat, dar şi cel al lui Jurgen Klopp, cel care a transformat-o pe FC Liverpool într-o adevărată maşinărie de fotbal.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare