Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii sunt încântaţi de forma lui Florin Andone! Ce au scris după meciul cu Cartagena

Spaniolii sunt încântaţi de forma lui Florin Andone! Ce au scris după meciul cu Cartagena
Comentarii

Florin Andone a evoluat 15 minute în meciul cu Cartagena.

Spaniolii sunt încântaţi de forma lui Florin Andone! Ce au scris după meciul cu Cartagena

Florin Andone nu a fost titular în meciul cu Cartagena, antrenorul l-a introdus pe teren abia în minutul 76. În ultimele minute din meci, Andone şi-a făcut treaba şi i-a uimit pe spanioli, care la finalul partidei au avut doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul român. 

”Seducător în jocul poziţional, bun şi la urmărire. Ar trebui să ne ofere multe în restul sezonului”, au scris jurnaliştii spanioli. 

După ce reuşise să ajungă în LaLiga în 2015 şi să se menţină acolo trei sezoane, Las Palmas a fost afectată de probleme financiare, iar echipa a retrogradat. Andone a reuşit un gol în tricoul echipei Las Palmas. 

După ce a prins barajul în ultima stagiune, dar a ratat promovarea, Las Palmas ţinteşte revenirea în LaLiga în acest sezon, cu Florin Andone în fruntea atacului.

În acest moment, formaţia românului este lider în eşalonul secund din Spania, cu 26 de puncte.

Ce a declarat Andone după ce a semnat cu Las Palmas:

”Am jucat aici de două ori, împotriva lui Las Palmas, şi mi-au plăcut foarte mult fanii şi stadionul. Sunt fericit că sunt aici şi tocmai mi-am cunoscut colegii de echipă. Abia aştept să lucrez pentru a fi încă unul din echipă.

Deivid (n.r. preşedinte Las Palmas) a fost un factor fundamental. Vorbim de mult timp, apreciez efortul de a mă aduce şi sper să profit la maximum de această oportunitate. Am făcut pre-sezonul cu Brighton, dar nu am jucat. Vreau să îmi revin fizic pentru că antrenamentul nu este acelaşi lucru cu jocul”, a spus Florin Andone, pentru siteul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: florin andone 

viewscnt
Articole similare