Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolii sunt tranşanţi: ”Xavi a primit o adevărată corecţie!”. Răzvan Lucescu elogiat de fanii saudiţi

Spaniolii sunt tranşanţi: ”Xavi a primit o adevărată corecţie!”. Răzvan Lucescu elogiat de fanii saudiţigalerie foto
Comentarii

Al Hilal e la un pas de finala Ligii Campionilor Asiei! Formaţia lui Răzvan Lucescu a trecut clar de Al Sadd în prima manşă din semifinale.

”Prima mare corecţie din cariera de antrenor a lui Xavi Hernandez” este fraza cu care El Mundo începe analiza meciului din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. ”Formaţia lui Răzvan Lucescu, fiul marelui Mircea Lucescu a fost echipa mai bună şi este cu un pas în finală” mai scrie sursa citată.

”Tactic şi mai apoi, numeric, Al Hilal a fost echipa mai bună. Xavi va încerca să răstoarne calificarea în retur, dar echipa lui Răzvan Lucescu are un avantaj uriaş” anunţă şi cei de la Cadena SER.

Catalanii de la Sport acuză momentele de inferioritate numerică pe care Al Sadd le-a traversat, dar recunosc şi ei că Al Hilal a fost echipa mai bună: ”Răzvan Lucescu a pregătit bine meciul şi a profitat de seara lui Gomis, precum şi de eliminarea lui Hassan.

Lucescu Jr este elogiat şi de fanii saudiţi pe reţelele de socializare. Românul este supranumit ”Generalul” sau ”Profesorul” de către suporterii celui mai mare club din Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare