Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spaniolul Xabi Alonso va antrena în Bundesliga la Borussia Monchengladbach din sezonul viitor

Spaniolul Xabi Alonso va antrena în Bundesliga la Borussia Monchengladbach din sezonul viitor

Fotbal

Comentarii

Alonso a câştigat 14 trofee ca jucător pentru Liverpool, Real Madrid şi Bayern Munchen. Acesta are în palmares două trofee de Liga Campionilor (2005, 2014).

Xabi Alonso va fi noul antrenor al celor de la Borussia Monchengladbach. Fostul mijlocaş în vârstă de 39 de ani îl va înlocui la finalul sezonului pe Marco Rose care va pleca la Borussia Dortmund. Conducătorii celor de la Monchengladbach au anunţat încă de la începutul anului plecarea lui Rose de la echipă.

Pentru Alonso, aceasta va fi prima experienţă ca antrenor la o echipă cu nume în fotbalul mondial. Până acum, spaniolul a mai antrenat la juniorii echipei Real Madrid şi la echipa secundă a celor de la Real Sociedad. Monchengladbach a fost eliminată din optimile Ligii Campionilor de Manchester City şi este pe o pantă descendentă în campionat ocupând acum locul 10, la 4 puncte de cupele europene.

Alonso a câştigat 14 trofee ca jucător pentru Liverpool, Real Madrid şi Bayern Munchen. Acesta are în palmares două trofee de Liga Campionilor (2005, 2014). Xabi Alonso a câştigat cu naţionala Spaniei de două ori Campionatul European (2008, 2012) şi o dată Campionatul Mondial (2010).

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: xabi alonso 

viewscnt
Articole similare