Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sparg blestemul în direct la Telekom Sport? Deac şi Culio n-au bătut niciodată FCSB!

Sparg blestemul în direct la Telekom Sport? Deac şi Culio n-au bătut niciodată FCSB!

CFR Cluj

Comentarii

Cu 212 jocuri în Liga 1, Ciprian Deac nu a câştigat niciodată împotriva roş-albaştrilor! Într-o situaţie asemănătoare se află şi Emmanuel Culio. Argentinianul care are două titluri de campion în CV, la fel ca şi Deac, nu a simţit niciodată gustul victoriei în meciurile cu FCSB.

"În viaţa mea, dacă stau foarte bine să analizez, cred că am luat cele mai bune decizii. CFR a devenit o echipă puternică, o echipă bună a campionatului, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Plus că am deja zece ani la acest club, care acum face parte din viaţa mea", spune Deac care a refuzat în urmă cu câteva luni o ofertă clară de la FCSB.

"Am decis să mă întorc în România în mod special pentru echipă şi pentru o cupă europeană. Vreau să joc în Champions League, nu Europa League! Pentru a fi pregătiţi de această competiţie trebuie să câştigăm campionatul", spune şi Culio.

GSP notează că în întâlnirile directe dintre Steaua şi CFR Cluj doar 3 dintre cele 47 de jocuri s-au terminat fără gol, toate la Cluj! În partidele disputate până acum, de 11 ori s-au impus clujenii, 16 s-au încheiat la egalitate, iar 20 de jocuri s-au terminat cu victoria roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: culiodeaccfr clujsteaua. fcsbmeciperformantavictorie 

viewscnt
Articole similare