Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spartak Trnava - Sepsi 0-0. Totul se decide în retur! Formaţia lui Grozavu, debut reuşit în Europa. Mitrea a fost eliminat pe final

Spartak Trnava - Sepsi 0-0. Totul se decide în retur! Formaţia lui Grozavu, debut reuşit în Europa. Mitrea a fost eliminat pe final
Comentarii

Sepsi Sf Gheorghe a remizat în prima manşă contra celor de la Spartak Trnava, scor 0-0.

Sepsi a debutat în Cupele Europene şi a făcut-o curajos. Grozavu l-a preferat în primul 11 pe Fofana lui Vaşvari, o mutare care s-a pliat pe ceea ce echipa sa trebuia să joace într-un meci încărcat din punct de vedere fizic. Iar Fofana şi-a făcut bine treaba, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale.

În prima repriză, noua achiziţie, slovenul Rep, a avut cea mai importantă şansă a lui Sepsi, dar şutul său violent a fost respins de portarul Takac. Şi gazdel au avut o şansă bună de gol în prima parte, atunci când Bukata a trimis de la marginea careului, peste poarta lui Niczuly.

După pauză, Grozavu a apelat la o altă nouă achiziţie: Damaşcan. Moldoveanul care a jucat şi pentru Torino s-a remarat imediat, dar acţiunea sa periculoasă s-a încheiat fără gol. Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratată de gazde, atunci când Savidis, scăpat singur cu Niczuly, a trimis pe lângă. Mitrea a fost eliminat pe final pentru două galbene, iar Sepsi a terminat meciul cu Vaşvari din postura de căpitan, dar fără emoţii prea mari în defensivă.



S-a terminat 0-0, iar formaţia lui Leo Grozavu obţine un rezultat care o poate ajuta să se califice în turul următor al Conference League. Returul va avea loc peste o săptămână. Sepsi este debutantă în cupele europene.


LIVE Spartak Trnava - Sepsi 0-0

  • Spartak: Takac - Curma, Kosa, Twardzik, Mikovic - Bukata, Savvidis - Cabral, Ristovski, Yusuf
  • Rezerve: Kamenar, Chudy, Tumma, Trajkovski, Anthony, Ivan, Boateng, Prochazka, Kolesar, Yao, Vlasko
  • Antrenor: Michal Gasparik
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ştefănescu - Fofana, Păun - Ashkovski, Rep, Aganovic - Chunchukov
  • Rezerve: Began, Gedo, Vaşvari, Achahbar, Bojic, Gonzalez, Damascan
  • Antrenor: Leo Grozavu

Min 85. Fault comis de Mitrea care încasează al doilea galben în decurs de câteva minute şi este eliminat


Min 77. Ocazie imensă Spartak! Savidis scapă singur spre poarta lui Niczuly, trage pe lângă portar, dar şi pe lângă poartă


Min 69. Reluare din semi foarfecă a lui Chunchukov, dar fără emoţii pentru Takac


Min 67. Ocazie pentru gazde. Minge care se scurge prin faţa porţii lui Niczuly, după ce Fofana nu a reuşit să o respingă


Min 58. Centrare periculoasă prin faţa porţii a lui Ştefănescu, dar Chunchukov nu ajunge la timp la minge. Mikovic a reuşit să-l blocheze.


Min 54. Ocazie Sepsi! Proaspăt intrat pe teren, moldoveanul Damaşcan îşi face imediat simţită prezenţă. Şut bun de la marginea careului, puţin pe lângă poartă.


Min 46. S-a reluat partida de la Trnava. La Sepsi a intrat moldoveanul Damaşcan


Pauză: 0-0


Min 42. Ocazie bună Sepsi! Ştefănescu primeşte o minge ideală de la Rep, trage dintr-o bucată, dar portarul Takac reueşte să prindă.


Min 33. Acţiune bună a lui Sepsi. Spaţiile generoase din defensiva gazdelor îi permit lui Chunchukov să preia, dar şutul trece peste poartă


Min 29. Ocazie Spartak Trnava! Mingea respinsă la marginea careului de 16 m este reluată de Bukata, puţin peste poarta lui Niczuly


Min 25. Acţiune a lui Yusuf Bamidele, dar acesta îşi închide unghiul şi şutul său nu îl poate păcăli pe Niczuly


Min 18. Şansă pentru gazde! Minge aruncată în careu, dar Martin Bukata, deşi reia spectaculos, trimite defectuos. Centrare excelentă a brazilianului Cabral.


Min 14. Ocazie Sepsi! Rep driblează scurt, apoi trage superb, dar Takac reuşeşte să respingă in extremis. Rep, aproape de al doilea gol pentru Sepsi, la cel de-al doilea meci


Min 6. Acţiune a celor de la Sepsi, mingea se îndreaptă spre Aganovic în careul advers, dar defensiva slovacă reuşeşte să îndepărteze pericolul


'1 - Start în partida din Slovacia


Sepsi a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii 1, scor 2-0 în prima etapă, cu Academica Clinceni. Acum, Sepsi debutează şi în Cupele Europene, de această dată împotriva formaţiei Spartak Trnava. Dacă va trece de formaţia din Slovacia, covăsnenii vor întâlni în faza următoare pe câştigătoarea duelului Sutjeska (Muntenegru) - Maccabi Tel Aviv (Israel).

Spartak Trnava - Sepsi, LIVE, de la ora 20:00

Gruparea din Trnava nu este o necunoscută pentru români. De patru ori a jucat Spartak împotriva formaţiilor din România, cel mai recent în 2013, când a fost eliminată de FCSB.

Actuala Spartak Trnava are un lot cotat la puţin peste 8 milioane de euro, iar cel mai periculos jucător din lot este şi cel mai bine cotat: brazilianul Cabral, care are o cotă de piaţă de 650 de mii de euro.

De la Spartak se mai remarcă noua achiziţie, Milan Ristovski, nigerianul Yusuf Bamidele, dar şi mijlocaşul Roman Prochazka. Fost jucător la Dinamo, Kristian Kostrna face şi el parte din lotul echipei slovace.

Gruparea slovacă este antrenată de Michal Gasparik (39 de ani), fost antrenor la juniorii lui Spartak timp de cinci sezoane. Echipa îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe Anton Malatinsky Stadium, o arenă cu 19.200 de locuri. În sezonul trecut, Spartak Trnava a terminat pe poziţia a treia campionatul din Slovacia.

De partea cealălaltă, Sepsi aşteaptă un meci bun, iar antrenorul Groazvu consideră că prima partida va fi una echilibrată:

“Sperăm să facem o partidă bună. Am avut un sezon reuşit, dar am pierdut jucători importanţi în vară. Cei nou-veniţi mai au nevoie de timp până se vor omogeniza. În acelaşi timp am destulă experienţă să-mi dau seama că partidele amicale nu seamănă cu cele oficiale. Sunt convins că mâine va fi o partidă echilibrată şi doar inspiraţia unui jucător poate să facă diferenţa”, a spus Grozavu.

Fotbalistul Bogdan Mitrea, care a jucat pentru Spartak Trnava înainte de a veni la Sepsi, s-a declarat bucuros de revenirea în Slovacia. “Mă bucur să mă reîntorc la Trnava, am plecat acum un an, mă simt ca şi acasă aici. Sunt bucuros că sunt aici. Sper să facem un joc bun şi să plecăm victorioşi mâine. Am plecat cu o impresie foarte bună de la Trnava, e un club foarte bun din Slovacia. Mi-am dorit să cădem cu Spartak”, a afirmat Mitrea.

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni echipa Spartak Trnava, joi seară, în deplasare, de la ora 22.00, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League

Afla mai multe despre: sepsispartak trnava 

viewscnt
Articole similare