Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Specialistul Dani Coman, cucerit de un portar de 20 de ani din Liga 1: "E senzaţional şi nu prea mă înşel. Va fi de echipa naţională"

Specialistul Dani Coman, cucerit de un portar de 20 de ani din Liga 1: "E senzaţional şi nu prea mă înşel. Va fi de echipa naţională"

Astra Giurgiu

Comentarii

Preşedintele Astrei, Dani Coman, a identificat un portar de perspectivă. Noul titular al Astrei, Mihai Popa (20 de ani), l-a cucerit pe fostul fotbalist al Rapidului.

Mihai Popa l-a convins pe Dani Coman: "Ajunge la echipa naţională"

Tânărul de 20 de ani şi-a aşteptat rândul la Astra în acest sezon, iar oportunitatea a apărut după accidentarea lui David Lazar. Mihai Popa a devenit titular, i-a convins pe conducători, iar în ultimul meci al Astrei, cu Dinamo, a pus umărul la calificarea în finala Cupei României. 

Fostul portar Dani Coman l-a lăudat intens după meciul din "Ştefan cel Mare": "Eu îl cunosc pe Popică (n.r. - Mihai Popa). Îl cunosc de mult timp, e un copil senzaţional şi eu nu prea mă înşel la portari. Veţi vedea că va ajunge un portar de echipa naţională. Putea să-l mai întoarcă de şapte ori (n.r. - penalty-ul ratat de Mihaiu în semifinalele Cupei României), că tot o apăra", a declarat oficialul fostei campioane.  

Mihai Popa a jucat 10 meciuri în acest sezon la echipa din Giurgiu şi a încasat 15 goluri. În ultimii ani, fotbalistul de 20 de ani a mai jucat la academia lui Gică Hagi, Farul şi Rapid şi a bifat meciuri la ambele echipe din Liga 2. 

Portarul Astrei a oferit un moment inediat după returul semifinalei din Cupa României, atunci când a început să cânte „O sole mio”.

Afla mai multe despre: mihai popaastradani coman 

viewscnt
Articole similare