Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în etapa intermediară din Bundesliga! Bayern Munchen a revenit pe podium. Aici ai toate VIDEO rezumatele

Spectacol total în etapa intermediară din Bundesliga! Bayern Munchen a revenit pe podium. Aici ai toate VIDEO rezumatele

Bundesliga

Comentarii

Etapa a 16-a din Bundesliga s-a încheiat cu o ploaie de goluri. În toate dintre cele cinci meciuri ale zilei de miercuri s-au marcat goluri. Toate rezumatele sunt VIDEO pe site-ul telekomsport.ro.

Bayern a câştigat cu mari emoţii pe terenul lui Freiburg. Lewandowski a marcat pentru a 19-a oară în acest sezon şi a stabilit scorul pauzei. Gazdele au revenit în al doilea act, prin Grifo. Bavarezii au reuşit să puncteze din nou în prelungiri. Puştiul de doar 18 ani Zirkzee, aflat la debutul în Bundesliga, a adus-o pe Bayern în avantaj. Gnabry a risipit emoţiile pe contraatac, iar campioana s-a impus cu 3 la 1 şi s-a apropiat la patru puncte de Leipzig şi de Gladbach.

Koln a reuşit o victorie formidabilă pe stadionul lui Frankfurt, echipă de Europa League. Părea că Eintracht va obţine un succces lejer în faţa ţapilor, pentru că după o jumătate de oră avea deja un avantaj de două goluri. Fundaşul Hinteregger a înscris pentru a şasea oară în acest sezon, iar Paciencia a punctat şi el, tot în urma unei lovituri de colţ. Hector a redus din diferenţă înaintea pauzei, iar Koln a defilat în al doilea act. Bornauw, Drexler şi Jakobs au înscris pentru abia a doua victorie din deplasare obţinută de ţapi în acest sezon. Frankfurt a rămas fără victorie în ultimele cinci etape.

Wolfsburg si Schalke si-au impartit punctele intr-un meci in care golurile s-au marcat in repriza secunda, ambele din faze fixe. Un pusti de 19 ani, Kabak, a deschis scorul, dar oaspetii nu au reusit sa pasteze avantajul. Mbabu, cu primul gol in tricoul lupilor, a stabilit scorul final, Wolfsburg - Schalke 1-1.

Hertha Berlin merge excelent de la sosirea lui Klinsmann pe bancă. Echipa din capitală a bifat al doilea succes consecutiv în campionat şi a părăsit zona locurilor retrogradabile. Rekik a marcat unicul gol al berlinezilor, în repriza secundă. A fost primul gol al fundaşului în acest sezon.

Afla mai multe despre: bundesligagermaniabayern 

viewscnt
Articole similare