Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacol total în NBA. LA Clippers şi Denver Nuggets au fost învingătoarele serii

Spectacol total în NBA. LA Clippers şi Denver Nuggets au fost învingătoarele serii

NBA

Comentarii

Cel mai spectaculos baschet de pe planetă, NBA, a programat două meciuri în noaptea de marţi spre miercuri. Rezumatele partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

Meciul serii a fost reprezentat de duelul dintre Dallas Mavericks şi Los Angeles Clippers, tranşat în favoarea oaspeţilor.  Diferenţa s-a făcut până la pauza mare, după o primă parte a meciului dominată clar de echipa din Oraşul îngerilor. A fost 34-27 la finalul primului sfert şi 62-46 la jumătatea partidei. Dallas a echilibrat partida în a doua sa parte, însă nu a reuşit să recupereze decât un punct, iar tabela a arătat la final 114-99 în favoarea lui Clippers. Omul meciului a fost Kawhi Leonard, care a încheiat seara cu 28 de puncte, 8 recuperări şi patru assisturi. S-a remarcat şi Paul George, care a adăugat 26 de puncte pentru Clippers, în timp ce Luka Doncic a fost cel mai bun marcator al lui Mavericks, cu 22 de puncte.
 
Al doilea meci al serii a fost cel dintre Denver Nuggets şi Washigton Wizards, meci în care Denver a bifat a şasea victorie consecutivă. S-a terminat 117-104 pentru Nuggets, care a revenit pe poziţia a doua în Conferinţa de Vest. Jordan McRae a terminat seara cu cele mai bune cifre, 21 de puncte, 4 recuperări şi 3 assisturi, însă a fost prea puţin pentru Washinton într-o seară altfel dezastruoasă.
 
Baschetul spectacol din NBA revine în weekend la Telekom Sport. În noaptea de sâmbătă spre duminică avem duelul dintre Sacramento Kings şi Denver Nuggets, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 00:00. Apoi, duminică seara, de la ora 23:00, pe Telekom Sport 3 puteţi urmări duelul dintre LA Lakers şi Dallas Mavericks.

Afla mai multe despre: nbavideorezumatela clippersdenver nuggets 

viewscnt
Articole similare