Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectacolul din NBA In-Season Tournament continuă cu un duel de gală. LeBron James vs. Kevin Durant, miercuri, ora 05:00, la Orange Sport 1

Spectacolul din NBA In-Season Tournament continuă cu un duel de gală. LeBron James vs. Kevin Durant, miercuri, ora 05:00, la Orange Sport 1

NBA

Comentarii

Spectacolul din NBA In-Season Tournament continuă în dimineaţa zilei de 6 decembrie. De la ora ora 05:00, Phoenix Suns şi LA Lakers se întâlnesc în sferturile competiţiei, în direct la Orange Sport 1.

Meciul programat miercuri dimineaţă va reprezenta cea de-a treia confruntare directă dintre cele două din actualul sezon. Până acum, Lakers s-au impus în ambele partide disputate, pe 27 octombrie, în Los Angeles, apoi şi pe 11 noiembrie, în deplasare.

LeBron James vs. Kevin Durant. Cele două staruri s-au mai confruntat până acum de 23 de ori în sezonul regulat, având cifre aproape identice. Cu o medie de puncte de 27,3/meci, Kevin Durant stă mai bine în duelul individual cu LeBron James, care se laudă cu o medie de 27,2 puncte/meci în partidele cu starul lui Phoenix Suns. Însă vedeta lui Lakers are de partea sa victoriile şi conduce cu 17-6.

NBA | Fazele finale din In-Season Tournament

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a venit în actualul sezon cu noutatea cunoscută drept In-Season Tournament sau Cupa NBA.

Disputat după formatul standard de cupă internă din fotbalul european, In-Season Tournament a trecut de faza grupelor şi a ajuns la rundele eliminatorii ale competiţiei

Sferturile de finală se joacă într-o singură manşă, pe terenul echipei mai bine clasate, urmând ca semifinalele şi finala să se dispute într-un "Final Four" spectaculos, pe T-Mobile Arena, din Las Vegas.

Sferturile de finală din primul In-Season Tournament din istoria NBA sunt după cum urmează:

  • Indiana Pacers - Boston Celtics 122-112 Orange Sport 1
  • Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 117-127
  • Milwaukee Bucks - New York Knicks, 6 decembrie, ora 02:30
  • Los Angeles Lakers - Phoenix Suns, 6 decembrie, ora 05:00, pe Orange Sport 1

Programul fazelor eliminatorii din In-Season Tournament, în exclusivitate pe Orange Sport:

  • 4-5 decembrie - Sferturile de finală
  • 7-9 decembrie - Semifinalele şi Finala (”Final Four” în Las Vegas)

Fiecare jucător al echipei campioane va primi câte 500.000 de dolari, iar învinşii din finală vor fi remuneraţi cu câte 200.000 de dolari.

De altfel, vor fi recompensaţi şi jucătorii echipelor care au pierdut în semifinale, cu câte 100.000 de dolari, dar şi ale celor care au fost învinse în sferturi, cu câte 50.000 de dolari fiecare.

Afla mai multe despre: nbalakers 

viewscnt
Articole similare