Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Spectaculos! Cum arată Chelsea după noile transferuri. Fanii "The Blues" pot spera din nou la titlu!

Spectaculos! Cum arată Chelsea după noile transferuri. Fanii "The Blues" pot spera din nou la titlu!galerie foto

Chelsea

Comentarii

Chelsea ar putea spera la un nou titlu în Premier League. Formula pentru sezonul viitor anunţă ambiţii mari pe Stamford Bridge.

Timo Werner s-a înţeles cu Chelsea, club care îi va plăti clauza de reziliere, în valoare de 60 de milioane de euro, notează BILD. Germanul dorit de jumătate din cluburile mari ale Europei este marele tun al lui Roman Abramovich pentru stagiunea viitoare şi piesa care pune bazele unui proiect care se anunţă entuziasmant pentru fanii The Blues.

Iar Chelsea nu se opreşte la Timo Werner. Jurnalistul italian Fabrizio Romano, specialist pe mercato, a anunţat că Chelsea este aproape de transferul lui Ben Chilwell (23 de ani) de la Leicester City.

Fundaşul cu 11 prezenţe în naţionala Angliei a fost crescut în academia lui Leicester şi, pe lângă o scurtă perioadă în care a fost împrumutat la Huddersfield, a jucat toată cariera pentru "vulpi", având în palmares şi titlul din Premier League, cucerit în 2016.

Cotat la 40 de milioane de euro, Chilwell ar fi o altă mare lovitură a englezilor, după Werner şi Ziech. Presa din Albion a început deja să facă toate calculele pentru stagiunea viitoare, iar pe hârtie, într-o asemenea formulă, Chelsea chiar arată a formaţie de titlu în Premier League.

Iată cum ar putea arăta Chelsea în stagiunea viitoare:

Kepa - James, Rudiger, Christensen, B. Chilwell - Kante, Jorginho (Declan Rice), Mount - Ziyech, Timo Werner, Tammy Abraham

Afla mai multe despre: chelseatimo wernertransferuri 

viewscnt
Articole similare