Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper ca în play-off şi play-out să avem spectatori". LPF a făcut primul pas după ce fanii au primit acces pe stadioane la EURO!

"Sper ca în play-off şi play-out să avem spectatori". LPF a făcut primul pas după ce fanii au primit acces pe stadioane la EURO!

Superliga

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a anunţat că instituţia pe care o reprezintă face un prim pas, după ce spectatorilor le-a fost permis accesul pe stadioane la EURO.

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că primele meciuri din România cu spectatori în tribune vor fi cele găzduite de Arena Naţională, din cadrul Campionatului European de fotbal. 

"Bineînţeles că este o decizie foarte bună. Noi sprijinim orice iniţiativă care permite reîntoarcerea fanilor pe stadioane în condiţii de siguranţă, cu respectarea normelor de protecţie sanitară.

Avem o singură pretenţie pe care am transmis-o public. Astăzi vom transmite o adresă către MTS prin care solicităm să nu se facă o discriminare. Să nu se creeze o discriminare între fanii cluburilor din România şi cei care îşi doresc să participe la EURO pentru a susţine echipele naţionale favorite", a declarat Justin Ştefan pentru AS.ro.

Justin Ştefan: "Sper ca în play-off şi play-out să avem spectatori"

Oficialul LPF îşi doreşte fani şi pe stadioanele din competiţiile naţionale: "Presupun că nu putem judeca cu dublă măsură aceste situaţii. În măsura în care vor fi respectate toate deciziile prevăzute de MTS şi de Guvernul României sunt sigur că poate fi analizată cererea noastră şi poate avea şanse de succes.

Având în vedere situaţia de la momentul acesta, din Bucureşti, nu ştiu dacă la acest moment este posibil acest lucru. Sper că pe etapele finale din cele două faze, play-off şi play-out, să avem spectatori. Cel puţin aşa mi se pare normal, în măsura în care, repet, se judecă cu aceeaşi unitate de măsură şi nu se doreşte crearea unei discriminări", a mai precizat secretarul general al LPF.

Afla mai multe despre: lpfliga 1spectatori pe stadioane 

viewscnt
Articole similare