Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sper să fie adevărat!" Reacţia lui Nedelcearu când a auzit ce miliardar ar putea să o preia pe Dinamo

"Sper să fie adevărat!" Reacţia lui Nedelcearu când a auzit ce miliardar ar putea să o preia pe Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a ajuns în această dimineaţă în România, pentru a onora convocarea la naţională în vederea partidelor cu Israel şi Suedia.

Fundaşul plecat în iarnă de la Dinamo la UFA, în Rusia, a fost pus la curent şi cu zvonurile legate de fosta sa echipă şi cu faptul că miliardarul ucrainean Igor Surkis ar putea cumpăra clubul de la Ionuţ Negoiţă. În vârstă de 59 de ani, Surkis e unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, cu o avere estimată la 3,5 miliarde de euro. Igor Surkis este patronul lui Dinamo Kiev.

Nedelcearu îşi doreşte ca zvonurile să fie adevărate, convins că un om cu o asemenea potenţă financiară ar putea să o readucă pe Dinamo în prim-plan.

"Nu ştiu dacă e adevărat (n.r. că Igor Surkis o va cumpăra pe Dinamo), dar sper să fie adevărat. la ce am citit despre dânsul, la câţi bani are, sper să fie adevărat şi să readucă clubul acolo unde îi e locul [...]



Îmi pare rău că nu e niciun jucător de la Dinamo (n.r. la naţională), eu aş fi vrut să fie toţi aici. Mă înţelegeam bine cu ei, erau prietenii mei. După cum am jucat şi eu când eram la Dinamo, şi toţi, nu cred că am fi meritat să fim aici. Nu ştiu ce s-a greşit, dar cu siguranţă cu toţii au greşit şi eu şi toată lumea care a contribuit în acest sezon, cu toţii am greşit
", a declarat Nedelcearu la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: nedelcearudinamoafaceri 

viewscnt
Articole similare