Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Speră Dinamo să se salveze de la baraj după victoria cu Chindia? Ce spune Steliano Filip: ”Chiar am vorbit cu băieţii”

Speră Dinamo să se salveze de la baraj după victoria cu Chindia? Ce spune Steliano Filip: ”Chiar am vorbit cu băieţii”
Comentarii

Dinamo a reuşit să o învingă pe Chindia, scor 2-0, în a treia etapă a play-out-ului.

Dinamo a reuşit să obţină mai multe ”prime victorii” în urma meciului cu Chindia: prima victorie în deplasare din acest sezon, prima victorie din play-out şi prima victorie după revenirea lui Dusan Uhrin.

Doi foşti jucători de la Gaz Metan, Morar şi Irobiso, au marcat golurile, iar ”câinii” au reuşit să se apropie la şase puncte de Chindia, dar şi de Mioveni, ocupanta primului loc de deasupra linii.

În urma fluierului final, Steliano Filip a discutat despre meci şi despre golul senzaţional marcat de noul său coechiper, fiind întrebat dacă Dinamo speră să se salveze de la baraj după această victorie.

Filip a afirmat că a discutat cu coechipierii săi şi că au căzut de comun acord să nu îşi mai facă niciun fel de calcul, ci doar să se concentreze pe prestaţiile lor.

Speră Dinamo să se salveze de la baraj după victoria cu Chindia?

Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm după foarte mult timp, important e să o ţinem pe această linie, sper să continuăm la fel.

Suntem conştienţi cu toţii la ce club ne aflăm şi în ce situaţie suntem şi cred că astăzi diferenţa a făcut-o atitudinea. 

Nu a lipsit atitudinea (n.r. în toamnă), dar ne-a lipsit şansa, în multe meciuri, ba am fost egalaţiî în ultimul minut, ba am luat goluri din nimic şi acest lucru mă bucură că avem două meciuri la rând fără să primim gol.

Sper meciul viitor să legăm o victorie şi să o ţinem tot aşa.  Da, m-a surprins (n.r. golul lui Morar). Când am văzut că nu-l mai opreşte nimeni era să-l blochez eu, la un moment dat m-am dat la o parte. Mă bucur că a marcat un gol foarte frumos, sper să o ţină tot aşa şi cât mai multe. 

Chiar am vorbit cu băieţii înainte de meci, am spus să nu mai facem calcule, să nu ne mai gândim baraj, ne salvăm direct, să o luăm meci cu meci, asta e cel mai important, să avem continuitate, victoriile aduc victorii, ne dorim să o ţinem pe această linie.

Eu nu mai vreau să vorbesc de foşti antrenori, de antrenori actuali şi aşa mai departe. Vreau să vorbesc pe teren, să îmi fac treaba cât mai bine şi nimic mai mult”, a declarat Steliano Filip.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare