Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sponsor puternic pentru echipa lui Olăroiu. Gigantul care va apărea pe tricourile lui Jiangsu din sezonul viitor

Sponsor puternic pentru echipa lui Olăroiu. Gigantul care va apărea pe tricourile lui Jiangsu din sezonul viitor

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu a terminat pe locul 5 cu Jiansgu Suning în ediţia 2018 a campionatului chinez. O clasare mult mai bună decât cea din sezonul trecut, în care Jiangsu era pregătită de marele antrenor italian, Fabio Capello.

Pentru viitorul sezon, ambiţiile sunt mari pentru gruparea patronată de Zhang Jindong, unul dintre cei mai bogaţi oameni din China şi fondator al conglomeratelor Suning Appliance Group şi Alibaba Group. Conform revistei Forbes, Zhang are o avere estimată la 14 miliarde de euro.

Duminică, Zhang Jindong a invitat toată echipa şi pe Cosmin Olăroiu la masă, iar antrenorul român a primit felicitări pentru rezultat. Mai mult, oficialii chinezi i-au propus lui Olăroiu prelungirea contractului cu încă doi ani.

Mai mult, din sezonul viitor, Suning va mai avea un sponsor foarte important. Chinezii au încheiat colaborarea cu cei de la Konka, iar pe tricourile formaţiei lui Oli va apărea gigantul Samsung Electronics. Presa chineză a dat deja publicităţii echipamentul lui Jiangsu pentru sezonul viitor, echipament de joc produs tot de Nike.

 

Samsung se alătură sponsorilor grupării de pe Nanjing Olympic Sports Centre.  Compania condusă de Lee Kun Hee este cel mai greu nume de pe piaţa sud-coreeană şi unul dintre cele mai mari din lume. Are peste 300 de mii de angajaţi în toată lumea, iar încasările sale din 2017 au fost de 211.8 miliarde de dolari.

Noul sezon din China începe în martie. Chinezii mai scriu că Olăroiu ar încerca să-l aducă înapoi pe Benjamin Moukandjo, atacantul camerunez care este împrumutat până în decembrie la Beijing Renhe, unde a marcat de 7 ori în 17 prezenţe.

sursa foto: footyheadlines şi suningfc

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare