Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sporting - Atletico. Misiune imposibilă pentru o echipă descumpănită

Sporting - Atletico. Misiune imposibilă pentru o echipă descumpănită

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Sporting - Atletico Europa League 12.04.2018. Patronul gazdelor şi-a făcut praf jucătorii după meciul pierdut în tur cu 0-2, ba mai mult, excluzându-i din lot pe 19 dintre ei, cel puţin de principiu. E greu de crezut că lusitanii pot întoarce rezultatul în aceste condiţii.

Ponturi pariuri Sporting - Atletico Europa League 12.04.2018

După meciul tur de la Madrid, presa lusitană a scris că preşedintele lui Sporting ar fi suspendat mai mulţi jucători importanţi. Ştirea nu s-a confirmat însă la meciul din week-end, din campionat. Totuşi, Jorge Jesus nu se va putea baza pe cel mai bun marcator al său la acest meci. Bas Dost, ca şi Fabio Coentrao, sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Ultimele trei meciuri ale lui Sporting în Europa League s-au încheiat toate cu pronosticul "under 2.5". Sporting vine după o serie de 19 meciuri fără înfrângere pe teren propriu, în toate competiţiile. Au fost 15 victorii şi 4 înfrângeri în tot acest timp. Seria recentă arată patru victorii consecutive, toate fără gol primit.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc chiar astăzi!

Ponturi pariuri Sporting - Atletico Europa League 12.04.2018

În week-end, madrilenii au făcut un pas important către ocuparea locului secund în La Liga. Au remizat, scor 1-1, cu rivala Real Madrid. Angel Correa este aşteptat să revină în primul 11, după ce, la meciul din week-end, a intrat pe parcursul meciului din postura de rezervă. Atletico vine după o serie de şase victorii consecutive în UEFA Europa League. Echipa lui Diego Simeone luptă în acest sezon pentru a câştiga al treilea trofeu UEFA Europa League din ultimii cinci ani.

Echipele probabile şi jucătorii indisponibili

Sporting (4-2-3-1): Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Cesar - Wendel, Battaglia - Martins, Fernandes, Ruiz - Montero

Absenţi: Podence, Dost, Coentrao, Carvlho

Atletico (4-4-2): Oblak - Juanfran, Savic, Godin, Hernandez - Correa, Gabi, Niguez, Koke - Costa, Griezmann
Absenţi: D. Luis, Gimenez, Vrsaljko

Sporting - Atletico X2 @ 1.21

Afla mai multe despre: sportingatleticoeuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare