Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sportul care te face să te simţi bătrân la 25 de ani! EXCLUSIV | Dezvăluirea Cătălinei Ponor: "Mi-am zis că nu mai are niciun rost!"

Sportul care te face să te simţi bătrân la 25 de ani! EXCLUSIV | Dezvăluirea Cătălinei Ponor: "Mi-am zis că nu mai are niciun rost!"

Top Story

Comentarii

Triplă campioană olimpică la JO 2004, Cătălina Ponor a vorbit în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI despre una din cele mai dificile decizii luate în carieră: momentul retragerii din 2012.

Marea campioană a dezvăluit că se simţea "bătrână", deşi avea doar 25 de ani şi că avea în plan să-şi înceapă cariera într-un alt domeniu. A revenit însă asupra deciziei şi nu a regretat. În cele din urmă s-a retras în 2017, după ce a mai reprezentat România la o ediţie a Jocurilor Olimpice.

"Au fost nişte discuţii, critici... A fost prostia mea că le-am băgat în seamă numai în 2016. Atât. În rest, criticile pentru mine nu contau, pentru că dacă eu eram pozitivă şi ştiam ce am de făcut, mergeam mai departe.

Aveam 25 de ani şi am zis: la 25 de ani deja mă simt bătrână, am făcut deja două Olimpiade şi ce rost are să mă mai duc înainte? Gata, ajunge! Lumea începuse să se sature de mine.



Hai să mă duc acasă şi să îmi văd de treabă şi să merg şi pe altă direcţie, să văd şi viaţa normală şi să încep să mă dau cu capul ca să pot să învăţ lucruri. Dar nu am putut să stau acasă..."
, a declarat Cătălina Ponor în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI.

Afla mai multe despre: ponortop interviu 

viewscnt
Articole similare