Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sri Lanka nu a auzit de Messi şi Ronaldo. Cele mai ciudate voturi de la Balonul de Aur. Unde au triumfat Van Dijk şi Messi

Sri Lanka nu a auzit de Messi şi Ronaldo. Cele mai ciudate voturi de la Balonul de Aur. Unde au triumfat Van Dijk şi Messi galerie foto
Comentarii

Lionel Messi a câştigat, luni, Balonul de Aur, al şaselea din palmares, la mică distanţă faţă de Virgil van Dijk. Dacă în cele mai multe ţări, cei doi jucători, de la Barcelona şi Liverpool, au fost votaţi, nu a fost cazul şi în Sri Lanka.

Hafiz Marikar, jurnalist la Daily News, a fost cel care a reprezentat Sri Lanka în procesul de acordare al Balonului de Aur, iar alegerile jurnalistului au fost cel puţin ciudate. Pe primul loc, în opinia lui, s-a clasat fundaşul dreapta al lui Liverpool, Trent Alexander-Arnold. Topul a continuat cu Aubameyang pe locul doi şi Antoine Griezmann pe locul trei. În cele din urmă, pe locurile 4 şi 5 au fost votaţi Lewandowski şi Mark Andre ter Stegen, portarul de la Barcelona. 

Astfel, pe cele cinci poziţii, în opinia lui Marikar, nu s-au clasat cei care au ieşit pe podium, inclusiv câştigătorul: Lionel Messi, Virgil van Dijk şi Cristiano Ronaldo. 

Dar nu este prima oară când se întâmplă o astfel de "anomalie". Jurnalist l-a văzut câştigătorul anul trecut pe Eden Hazard, iar în urmă cu doi ani pe Leonardo Bonucci. 

LIONEL MESSI A CÂŞTIGAT BALONUL DE AUR 2019 

Per total, Virgil van Dijk a triumfat doar în Europa şi Asia, pe toate celelalte continente alesul fiind Lionel Messi. O mică surpriză a fost în Africa, acolo unde Messi a fost ales în detrimentul unor fotbalişti africani, precum Salah sau Mane. 

 

Afla mai multe despre: balonul de aur 

viewscnt
Articole similare