Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

St Mirren - Rangers 0-2. Ianis Hagi a fost din nou decisiv şi a pasat la primul gol al echipei sale VIDEO

St Mirren - Rangers 0-2. Ianis Hagi a fost din nou decisiv şi a pasat la primul gol al echipei sale VIDEO

Stranieri

Comentarii

Rangers s-a impus pe terenul lui St Mirren, scor 2-0. Ianis Hagi a oferit pasa la primul gol al echipei sale.

Roofe a marcat primul pentru Rangers în minutul 27, după o minge recuperată de Ianis Hagi. Românul i-a pasat apoi decisiv lui Roofe şi a bifat al 10-lea assist al sezonului.

Alfredo Morelos a marcat pentru 2-0 în minutul 33 şi a stabilit scorul final al meciului. Hagi a jucat 80 de minute, fiind înlocuit de Bongani Zungu.

Rangers este lider în Scottish Championship cu 59 de puncte. Celtic a câştigat cu 3-0 în faţa lui Dundee, dar are doar 43 de puncte. Campioana are şi trei meciuri mai puţin disputate.


UPDATE Min 55. Ianis Hagi putea marca, dar intervenţia lui Tait este decisivă. Rangers continuă să conducă pe tabelă cu 2-0 şi este lider detaşat în Scottish Championship


UPDATE: Min 33 - S-a marcat din nou! Alfredo Morelos este la finalizare de această dată. Rangers face 2-0 şi se desprinde decisiv în decurs de cinci minute


UPDATE: Min 27 - Roofe deschide scorul pentru Rangers, după o pasă a lui Ianis Hagi. Este al 10-lea assist al românului pentru Rangers în actuala stagiune


După prestaţii bune în ultima perioadă, Ianis Hagi este titularizat din nou de Steven Gerrard. Românul începe din primul minut partida de la St Mirren şi evoluează în ofensivă alături de Morelos şi Roofe.

Rangers este prima în clasament cu 56 de puncte, cu 16 mai multe decât Celtic, ocupanta locului doi.

Campioana en titre are trei meciuri mai puţin disputate şi mai poate recupera din ecart. De la aceeaşi oră, Celtic evoluează contra formaţiei Dundee Utd.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare