Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu a setat obiectivul pentru meciul cu Lituania: "Suntem mai buni decât ei". Cum crede că îi va afecta terenul sintetic

Stanciu a setat obiectivul pentru meciul cu Lituania: "Suntem mai buni decât ei". Cum crede că îi va afecta terenul sintetic

Echipa națională

Comentarii

În conferinţa de presă dinaintea meciului cu Lituania, de joi, Nicolae Stanciu a spus care este obiectivul naţionalei în meciul de la Vilnius. În plus, mijlocaşul şi-a oferit şi opinia despre terenul sintetic pe care vor juca "tricolorii" mâine seară.

"Nu vreau să par arogant sau lipsit de echipa Lituaniei, dar cred că noi ca lot şi ca jucători suntem mai buni decât ei. Dar trebuie să arătăm asta în teren.  Dacă nu vom câştiga aici cu siguranţă va fi greu să mai sperăm la primul loc. E primul meci din această dublă şi cel mai important prin prisma faptului acesta şi sper ca mâine să plecăm victorioşi acasă", a declarat Stanciu la conferinţa de presă. 

Jucătorul de la Sparta Praga a făcut şi o scurtă analiză a terenului sintetic pe care vor evolua şi este de părere că poate fi un avantaj pentru echipa gazdă. "Suprafaţa e foarte dură. Am înţeles că îl vor uda foarte tare la ora meciului, mingea va aluneca foarte tare. Sunt două terenuri diferite. Aţi văzut şi dumneavoastră că Alex s-a accidentat din cauza terenului. E mult mai riscant şi pentru noi jucătorii. Oarecum terenul sintetic va echilibra forţele pentru că ei sunt mai obişnuiti decât noi cu acest teren". 

Lui Stanciu îi pare rău că doi foşti colegi ai săi, ambii portari, Arlauskis şi Cerniauskas, nu sunt în lotul Lituaniei. Cu Arlauskis a fost coleg la FCSB, în timp ce cu Cerniauskas a evoluat la FC Vaslui. 

Afla mai multe despre: nicusor stanciudeclaratieteren sinteticlituaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare