Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu şi Băluţă, principalele pericole ale Slaviei Praga. Cum l-au ajutat deja cei doi români pe antrenorul campioanei Cehiei

Stanciu şi Băluţă, principalele pericole ale Slaviei Praga. Cum l-au ajutat deja cei doi români pe antrenorul campioanei Cehiei

CFR Cluj

Comentarii

Spre deosebire de CFR Cluj, care a avut nevoie de trei tururi preliminare pentru a ajunge în play-off-ul Champions League, Slavia Praga se află la debutul în acest sezon de cupe europene. Campioana Cehiei şi-a făcut însă temele pentru partida din Gruia.

CFR Cluj e a treia echipă românească din istorie pe care o întâlneşte Slavia Praga. Până acum, cehii nu au suferit niciun eşec în faţa românilor. Cu FCSB, campioana Cehiei s-a întâlnit de patru ori, confruntări din care a obţinut două victorii şi două rezultate de egalitate. Cealaltă echipă românească întâlnită de Slavia a fost FC Vaslui, cu care a înregistrat două rezultate de egalitate.

"Am să folosesc o comparaţie, echipa lui CFR Cluj este ca o adevărată fântănă de experienţă.  CFR Cluj are o experienţă mare, mai ales că pierde foarte greu mingea. CFR Cluj are extreme foarte bune, Deac este un jucător excelent. Îmi plac mult şi apărătorii laterali", a declarat Jindrich Trpisovski, la conferinţa de presă dinaintea meciului CFR Cluj - Slavia Praga. 

Pentru dubla cu CFR Cluj, Jindrich Trpisovski şi-a luat informaţii de la cei doi jucători români pe care îi are la dispoziţie, Nicolae Stanciu şi Alexandru Băluţă.

"De la Stanciu se aşteaptă în fiecare meci să marcheze, nu numai acum. El e un jucător care cunoaşte fotbalul românesc, acest teren, jucătorii. Cred că va face o treabă bună. 

Alex e un jucător excelent, a jucat 33 de meciuri pentru noi şi se prezintă foarte bine. Este în cadrul echipei noastre, avem mare nevoie de el şi nu îl vom împrumuta. De aceea l-am achiziţionat, pentru a juca pentru Slavia Praga. Cred că ne va ajuta, mai ales în acest meci. 

Cei doi români au fost singurii din echipa noastră care au spus că se va califica CFR Cluj. Am fost bucuros că au avut dreptate. M-am consultat cu ei de foarte multe ori în privinţa acestui joc", a mai declarat antrenorul campioanei Cehiei la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei din Gruia.

  • Manşa tur a dublei CFR Cluj - Slavia Praga din play-off-ul UEFA Champions League se vede în direct pe Telekom Sport 1, marţi, de la ora 22:00

 

Afla mai multe despre: slaviacfr clujchampions leaguestanciubaluta 

viewscnt
Articole similare