Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Standing ovation pentru Andy Murray după ultima reprezentaţie de la Australian Open! Britanicul le-a dat o veste uriaşă fanilor după ce a fost eliminat

Standing ovation pentru Andy Murray după ultima reprezentaţie de la Australian Open! Britanicul le-a dat o veste uriaşă fanilor după ce a fost eliminat

Tenis

Comentarii

Andy Murray a fost eliminat de la Australian Open 2019, în turul 1, după un meci de cinci seturi cu Roberto Bautista-Agut. Spaniolul s-a impus după 4 ore şi 14 minute, scor 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 6-2, însă sportivul britanic a fost cel care a ridicat tribunele în picioare la finalul confruntării.

Fostul lider mondial anunţase înainte de startul turneului că se va retrage în acest an. Atunci, Murray a afirmat că e posibil ca Australian Open să fie chiar ultimul turneu la care evoluează în carieră, dar că îşi doreşte să mai "reziste" până la Wimbledon.

Aplaudat la scenă deschisă, sportivul de 31 de ani a fost vizibil emoţionat, dar le-a dat fanilor o veste bună: sunt şanse să revină şi în 2020 la Australian Open. Pentru asta va fi nevoit să treacă printr-o nouă operaţie.

Într-o moment emoţionant, organizatorii i-au pus pe ecranele arenei de la Melbourne mesajele jucătorilor şi jucătoarelor din circuitul profesionist.

"Dacă va fi ca acesta să fie ultimul meu meci, a fost un mod special pentru a-mi încheia cariera. Am dat tot ce aveam mai bun, dar n-a fost să fie în această seară [...] Poate ne vom revedea (n.r. către fani). Voi face tot ce e posibil pentru a încerca acest lucur. Dacă vreau să vin din nou aici, va trebui să trec printr-o operaţie extrem de importantă, care nu îmi oferă nici măcar garanţia că voi mai putea să joc. Dar voi face tot ce e cu putinţă!", a declarat Murray după meciul cu Bautista-Agut.

Afla mai multe despre: murraybautistaaustralian open 

viewscnt
Articole similare