Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stare de război la Constanţa! Ultima decizie a primarului îi scoate pe fanii Farului în stradă! De ce anunţă proteste dure

Stare de război la Constanţa! Ultima decizie a primarului îi scoate pe fanii Farului în stradă! De ce anunţă proteste dure

Liga 2

Comentarii

E din nou agitaţie la Constanţa. Fanii echipei lui Marica anunţă că vor protesta la adresa deciziei primarului Decebal Făgădău, care a decis să suplimenteze bugetul echipei de handbal.

Marţi, primarul Decebal Făgădau a anunţat în şedinţa de consiliu în care ar fi trebuit să se decidă cum va fi sprijinit fotbalul constănţean, că va suplimenta bugetul echipei...de handbal. O veste pe care iubitorii fotbalului şi ai echipei Farul Constanţa, nu au primit-o deloc bine.

Aceştia anunţă că vor protesta la sediul primăriei, joi, la.ora 13:00, nemulţumiţi ca primarul nu a dat niciun leu clubului de fotbal reinfiintat de fani, dar a investit in ianuarie 5.7 milioane de lei in clubul Dobrogea Sud, a suplimentat investiţia cu 1 milion de leii in aprilie, iar joi va fi iarăşi suplimentat bugetul handbalului.

Fanii, care-si doreau promovarea innanul in care Farul sărbătoreşte 100 de ani, se tem ca desi a luat licenta pentru liga a-2-a, ar putea să nu fie înscrisă în campionat dacă Marica, singurul finanţator al clubului, opreşte investiţiile. 

Farul Constanţa ocupă locul 12 în campionat cu 46 de puncte, dar a reuşit să se ridice deasupra liniei retrogradării. Gruparea constănţeană va avea o misiune dificilă în sezonul viitor dacă îşi propune promovarea, mai ales în contextul în care campionatul se va echilibra şi mai tare.

Afla mai multe despre: ciprian marinafarul constanta 

viewscnt
Articole similare